El Ministeri de Cultura inclou Vinaròs en el portal del “Llibre verd per a la gestió sostenible del patrimoni cultural

 

S’ha tingut en compte la senyalització intel·ligent i inclusiva del patrimoni per fer de Vinaròs una destinació accessible i capdavantera

El Ministeri de Cultura i Esports ha presentat el “Llibre verd per a la gestió sostenible del patrimoni cultural”, una publicació que recull els recursos i exemples de bones pràctiques, repartides per tot el territori espanyol, on s’apliquen criteris de sostenibilitat econòmica, social i mediambiental. Dintre d’aquest recull s’ha inclòs Vinaròs per la senyalització intel·ligent i inclusiva del patrimoni.

Recordem que aquest projecte, iniciat al 2021, està emmarcat en la línia dels treballs que es desenvolupen des de la destinació per tal de convertir Vinaròs en un referent turístic intel·ligent i accessible capdavanter en l’Estat espanyol. Així mateix, cal assenyalar que Vinaròs forma part de la Xarxa de Destinacions Turístiques Intel·ligents de la Comunitat Valenciana i de la Red de Destinos Turísticos Inteligentes, projecte impulsat per Segittur, organisme depenent de la Secretaria d’Estat de Turisme.

El regidor de Promoció de la Ciutat i Interés Turístic, Marc Albella, ha destacat que” la inclusió de Vinaròs en aquest portal és un reconeixement a la feina que es realitza des del Departament de Turisme per fer del municipi una destinació referent, sobretot des del punt de vista de l’accessibilitat i la posada en valor del patrimoni”. Segons afegia aquesta senyalització aposta pel turisme inclusiu basat en el coneixement del patrimoni monumental de Vinaròs, que a més està en diversos formats i idiomes per facilitar la consulta.

Albella ha volgut agrair la tasca de Turisme Comunitat Valenciana i l’Invat·tur per fer possible el projecte de destinació turística intel·ligent de Vinaròs, i més especialment a ARASAAC i al Col·legi Públic d’Educació Especial Baix Maestrat per la seua desinteressada col·laboració en aquest projecte.

Comparteix:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Llegeix més!

També et pot interessar