El Mercat Municipal renova la distinció d’excel·lència “Or Cinc Estrelles”

Es tracta d’un reconeixement que atorga la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, que premia la feina de l’Associació de Venedors per l’esforç que realitza per oferir un servei de qualitat

El Mercat Municipal de Vinaròs ha renovat el guardó “Or Cinc Estrelles” que cada any atorga la Generalitat Valenciana a les instal·lacions que ofereixen un espai excel·lent per als clients i un servei de qualitat. La distinció ha estat possible gràcies a la feina que cada dia realitza l’Associació de Comerciants i Venedors del Mercat Municipal que s’esforça per oferir sempre la millor atenció i sobretot fer de l’espai un lloc per a la convivència i la socialització.

La regidora de Comerç, Paula Cerdà, ha felicitat als venedors del Mercat Municipal per aquest reconeixement i assenyalava que és el fruit de la feina que realitzen per fer de les instal·lacions un espai d’excel·lència. Segons afegia “des de l’Ajuntament sempre oferirem el màxim suport possible al Mercat, perquè continue sent un referent de qualitat a la comarca, a més d’un lloc de convivència entre els veïns”.

Per la seua banda, l’alcalde, Guillem Alsina, també felicitava als venedors per la distinció aconseguida. En aquest sentit, assenyalava que “el Mercat és un espai que forma part de la nostra ciutat i que ens identifica com a vinarossencs, sempre amb la millor atenció que ofereixen els venedors i amb productes de gran qualitat”.

Cal destacar que en els darrers anys l’Ajuntament i l’Associació de Venedors han treballat de forma conjunta per oferir noves activitats que ajuden a dinamitzar l’espai. Així mateix, amb l’ajuda de la Generalitat, s’ha creat un espai gastronòmic amb taules i cadires perquè els clients puguen seure per degustar els productes d’excel·lent qualitat que hi ha a les paradetes. Unes accions encaminades sobretot a apropar el Mercat als més joves i aconseguir fer de l’espai un punt referent a la localitat.

Comparteix:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Llegeix més!

També et pot interessar