El Mercat de Vinaròs presenta “Mercat Online”, una plataforma on fer les compres en línia

Es tracta d’una iniciativa impulsada des del Mercat Municipal amb la col·laboració de l’agència de Desenvolupament Local de l’Ajuntament de Vinaròs, amb què es vol donar un impuls a la digitalització d’un espai tradicional de venda d’alimentació

La regidora de Comerç, Anna Fibla, acompanyada per la representant del Mercat Municipal, Ana Goienetxa, ha presentat la nova iniciativa anomenada “Mercat Online”, una plataforma per a poder realitzar les compres de productes del Mercat a través d’Internet. Des de la pàgina web www.mercatdevinaros.es es pot accedir de forma senzilla al llistat de productes disponibles o escollir una parada en què realitzar la compra.

La regidora Fibla ha destacat que aquest servei es possible gràcies a l’Ajuntament, l’Associació de Venedors i a la direcció General de Comerç i Consum de la Generalitat Valenciana. Segons afegia “cada vegada estem més habituats a realitzar les compres en línia i amb aquesta nova iniciativa el Mercat Municipal fa un pas molt important cap a la digitalització”. En aquest sentit, insistia que es tracta d’un servei innovador adreçat a tots els veïns, però en especial per a les persones que no poden desplaçar-se al Mercat per fer les compres.

Per la seua banda, Goienetxa comentava que qualsevol usuari pot escollir els productes de proximitat que desitge, fer el pagament amb targeta de crèdit i després indicar si vol que porten la comanda a casa o recollir-la més tard al Mercat Municipal. D’altra banda, destacava que per tal de fomentar aquesta nova prestació, fins al 30 d’abril, el servei de repartiment a domicili serà gratuït i a més es farà entrega d’una bossa reutilitzable. Cal assenyalar que en un primer moment, el servei es presta dins de Vinaròs, però està previst ampliar-lo també a localitats veïnes.

L’informàtic responsable de “Mercat Online”, Tomàs Eroles, destacava que s’ha creat una plataforma senzilla i intuïtiva per a facilitar el màxim possible el procés, amb un sol carret de compra on s’indicarà el preu final. 

Per a més informació o resolució de dubtes sobre aquest nou servei es pot telefonar al 964 825 007.

Comparteix:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Llegeix més!

També et pot interessar