El Govern Municipal de Vinaròs rep una moció de censura signada per PP, VOX i PVI

La moció s’ha presentat aquest matí per registre d’entrada i es portarà a debat en el ple extraordinari del proper 29 de desembre a les 12.00 hores

L’alcalde, Guillem Alsina, acompanyat pels nou regidors que conformen el Govern Municipal, Partit Socialista i Compromís, ha comparegut avui davant dels mitjans de comunicació per informar a la ciutadana que l’oposició ha presentat una moció de censura. Tal com estableix la llei, l’Ajuntament ha convocat un plenari extraordinari 10 dies hàbils després de la presentació de la moció per dur a debat la moció.

Alsina ha declarat que en els últims mesos s’ha treballat de forma intensa per a confeccionar el nou pressupost municipal des del consens i el diàleg, lamentant la falta d’acord amb el PVI, que finalment ha decidit pactar amb PP i VOX per a presentar la moció de censura. En aquest sentit, l’alcalde ha destacat que s’ha elaborat un esborrany del pressupost municipal que ascendeix als 41 milions d’euros amb projectes importants per a Vinaròs com la licitació del projecte executiu del nou auditori municipal, les obres de l’institut José Vilaplana, l’inici del projecte per al nou col·legi d’Educació Especial del Baix Maestrat i l’adequació de l’avinguda de la Llibertat i del carrer de Sant Pascual, a més de partides per a licitar nous contractes per la millora dels serveis municipals, entre altres projectes.

Alsina assenyalava que “tot i el desacord presentarem el nou pressupost municipal en el ple ordinari del proper dijous 21 de desembre per a la seua corresponent aprovació i desitgem que l’oposició done suport als comptes per al desenvolupament de Vinaròs”.

Per acabar, l’alcalde ha agraït la tasca realitzada per l’equip de govern en els últims sis mesos, així com la gestió feta durant la passada legislatura, assenyalant que “podem marxar amb el cap ben alt per la gran feina que hem fet i desitgem que el nou govern que es forme done continuïtat als projectes pendents.”

 

Comparteix:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Llegeix més!

També et pot interessar