El Club Balonmano Vinaròs conmemora a José Ramón Delhom, amb un memorial

 

CLUB BALONMANO VINARÒS:

El passat dissabte, el CBM Vinaròs va fer el merescut partit homenatge al exjugador del club que, malaudament, ens va deixar, Jose Ramón Delhom.

Amb la presència de l’alcalde de la ciutat, Guillem Alsina, i del concejal, Marc Albella, es va donar a Alma, un ram de flors i una placa en record del bo de Delhom.

A continuació, es va jugar el partit entre l’equip local, reforçat per alguns exjugadors i Josep Delhom, fill , que no es va voler perdre el partit de record a son pare, i el BM Utebo de Saragossa, de 2a divisió nacional i que va demostrar la diferència de categoria mitjançant la segona part.

El partit va estar nivellat la primera part i, poc a poc, els aragonessos, dirigits pel vinarossenc Gabi Martorell, van anar agafant rendes insalvables pels nostres. Bon partit de pretemporada encaminat per a la setmana que ve amb inici de la lliga, contra el Balonmano Quart, un partit interesant que és disputará al Pavelló de Vinaròs.

JUVENIL MASCULÍ:

Roda Construcción y Diseño CBM Vinaròs 31 – L’Art del moble CH Benicarló 33

CBM Vinaròs: Adrian Jaén, Joan Albiol (4), Sergio Julve (11), Héctor Barreda (2), Alexis Federico (5), Iván Roda( 1), Unai Rubio (4), Marc Pérez (5) i Erik Kharkavchuk.

Inici lliguer en derbi i ambientasso a les grades, encara que, desafortunadament, els nervis per la presió i el bon treball dels benicarlandos van amargar la nit als nostres.
Una primera part en molts de gols. Al descans, empat a 17 amb alternatives mínimes dels dos equips, i que es veia als nostres molt tensos i incòmodes.

A la segona part, el Benicarló va sortir com un tiro i, en un tres i no res, es van posar en 6 gols a favor, cosa que va descolocar als vinarossencs. Llavors, amb més cor que cap i la espenta del Llagosti Arena, es va arribar a la mina diferència que donava vida als rojets.

Però, a la fi, es fa fer justícia guanyant el millor, i els del Roda van pagar l’ambient a favor, sobreexcitan-se i en massa preses. Esperem haver après la lliçó i el pròxim partit tornar a la grada tot el que ens aporta.

Dissabte a Nules partit per sumar i oblidar el accident del inici.

 

Comparteix:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Llegeix més!

També et pot interessar