Educació presenta una nova edició de l’escola Easter English

L’objectiu és oferir oci i entreteniment als més petits, al mateix temps que s’ajuda als pares a conciliar la vida laboral amb la familiar durant les vacances escolars de Setmana Santa

La regidora d’Educació, Begoña López, ha presentat aquest matí a la Biblioteca Municipal una nova edició del programa Easter English adreçat als xiquets d’infantil i primària. Enguany s’oferirà els dies 6, 7, 8 ,9 i 12 d’abril des de les 8:45h a les 13:30h.

Cal destacar que s’han preparat dues modalitats diferents, la primera es farà als col·legis Assumpció i Misericòrdia, amb activitats i tallers perquè els més petits es puguen divertir al mateix temps que aprenen. La segona opció, que es farà al centre educatiu Manuel Foguet, és l’Easter Sport amb la pràctica d’esports. En tots dos casos les activitats es faran en anglès perquè els xiquets i xiquetes al mateix temps que es diverteixen apreguen l’idioma. 

López ha destacat que “per part de l’empresa IOCUM, que és l’encarregada d’oferir el servei, es compliran de forma estricta totes les mesures sanitàries establertes per la Generalitat Valenciana per tal garantir la salut dels xiquets”. En aquest sentit, assenyalava que l’Easter English serà un espai segur perquè els més petits puguen gaudir de les vacances de Setmana Santa, mentre els pares continuen amb la seua rutina diària.

Pel que fa a les inscripcions, es podran realitzar del 17 al 26 de març a través de la pàgina d’Educació www.educacio.vinaros.es. Un cop dintre només caldrà accedir a l’apartat “Activitats extraescolars” i seguir tots els passos que s’indiquen per a realitzar la matrícula dels xiquets. El preu és de 12€ i les inscripcions estan obertes per als alumnes des de P3 fins a 6é de Primària.

Per acabar, la regidora López comentava que davant de qualsevol dubte o problema a l’hora de fer la matrícula poden telefonar als números 964 83 04 40 o al 630 29 45 63.

 

Comparteix:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Llegeix més!

També et pot interessar