Diumenge torna Botigues al Carrer

 

Es compleixen més de 20 anys d’aquesta iniciativa que va néixer amb la voluntat de promocionar el comerç de proximitat i tots els productes que ofereixen

Diumenge els comerços tornaran a ser els protagonistes de la jornada amb una nova edició de Botigues al Carrer que de nou organitza l’Associació de Comerciants de Vinaròs (ACV), amb la col·laboració de l’Ajuntament. Prop una trentena d’establiments ompliran el centre de la localitat, des de les 9:00h fins a les 20:00h, amb productes de primera qualitat i ofertes molt atractives per tal de tancar la temporada de primavera-estiu.

La regidora de Comerç, Paula Cerdà, ha convidat els veïns de tota la comarca a apropar-se fins a Vinaròs aquest diumenge per gaudir de la variada oferta de productes que mostraran els comerços. En aquest sentit, ha destacat que “des de l’Ajuntament sempre donarem suport a les iniciatives que ajuden a promocionar les compres a la localitat i fidelitzen els clients, al mateix temps que també dinamitzen l’economia”.

La presidenta de l’ACV, María Ángeles Pereda, ha detallat que Botigues al carrer torna al centre de la localitat amb la col·locació de les paradetes als carrers Major i Agustí Safont, així també com a les places Sant Antoni i Parroquial. Segons detallava es tracta d’una bona oportunitat per tancar la temporada de primavera-estiu amb productes de qualitat i preus especials.

Pel que fa a l’oferta de productes, Pereda comentava que hi haurà moda infantil i juvenil, calçat, complements, llenceria i esports, entre altres. Així mateix, assenyalava que també es comptarà amb una immobiliària, productes de conserva i biològics, una empresa de serveis d’internet i un establiment de serveis per a mascotes.

 

Comparteix:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Llegeix més!

També et pot interessar