Diumenge torna Botigues al Carrer a Vinaròs

Prop d’una trentena d’establiments ompliran els carrers del centre de la localitat amb productes de primera qualitat i ofertes atractives per a tancar la temporada primavera-estiu

Diumenge els comerços tornaran a ser els protagonistes de la jornada amb una nova edició de Botigues al Carrer que de nou organitza l’Associació de Comerciants de Vinaròs (ACV), amb la col·laboració de l’Ajuntament. Prop d’una trentena d’establiments ompliran el centre de la localitat, des de les 9:00h fins a les 20:00h, amb productes de primera qualitat i amb la millor atenció personalitzada del comerç de proximitat.

La regidora de Comerç, Paula Cerdà, ha convidat els veïns de tota la comarca a apropar-se fins a Vinaròs aquest diumenge per gaudir de la variada oferta de productes que mostraran els comerços. En aquest sentit, ha destacat que “des de l’Ajuntament sempre donarem suport a les iniciatives que ajuden a promocionar les compres a la localitat i fidelitzen els clients, al mateix temps que també dinamitzen l’economia”.

La presidenta de l’ACV, María Ángeles Pereda, ha detallat que Botigues al carrer torna al centre de la localitat amb la col·locació de les paradetes als carrers Major i Agustí Safont, així també com a les places de Sant Antoni i Parroquial. Segons detallava es tracta d’una bona oportunitat per tancar la temporada de primavera-estiu amb productes de qualitat i preus especials.

Pel que fa a l’oferta de productes, Pereda comentava que hi haurà moda infantil i juvenil, calçat, complements, llenceria i esports, entre altres. També es comptarà amb la presència d’una empresa especialitzada en el cuidat de les mascotes i una botiga de serveis de telefonia mòbil, a més d’una immobiliària i establiment de conserves BIO i productes de proximitat.

 

Comparteix:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Llegeix més!

També et pot interessar