Declaracions del secretari general del PSPV-PSOE, Ximo Puig, a Vinarós

Sobre el Comitè Comarcal del PSPV-PSOE als Ports

“Els socialistes en tot moment hem posat per davant l’interès general de Vinaròs amb polítiques de progrés i ara només l’ambició desmesurada ha fet que aquest govern s’acabés. Sortim amb la cara ben alta”.

“La política no pot estar vinculada a l’odi i que ara l’extremadreta aquest al Govern municipal de Vinaròs té un sol responsable: la dreta democràtica. No es pot ser tan irresponsable”

Sobre l’ajornament de l’Executiva

“El calendari sempre ha d’estar adequat a les millors solucions. En aquest moment ha semblat oportú i favorable ajornar-lo, l’important és que aconseguim un acord i una situació de màxim consens”

“El PSPV-PSOE té una enorme responsabilitat: tornar a donar esperança a la ciutadania amb un canvi progressista que és el que necessita la Comunitat Valenciana. Això és el que ens ha de convocar ara pensar de quina manera el PSPV-PSOE és més competitiu per al 2027″

“Tota la feina que es pugui fer per cohesionar és positiva, no podem ser esclaus del calendari. Hem de buscar la millor solució i aprendre dels errors del pas”.

 

Comparteix:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Llegeix més!

També et pot interessar