Cultura presenta la nova proposta estiuenca Biblioteca al carrer

La iniciativa consta de la instal·lació de dos estants amb llibres a les platges de Fora del Forat i Clot perquè els banyistes puguen gaudir de la lectura

La regidora de Cultura, Mercedes García, ha presentat aquest matí la nova proposta cultural Biblioteca al carrer, una iniciativa inspirada amb el moviment bookcrossing, que va nàixer als anys 2000. En concret, es tracta de dos estants, en forma de barca, que s’han instal·lat a la platja de Fora del Foral i del Clot on els banyistes podran agafar un llibre, llegir-lo i retornar-lo de nou a la prestatgeria.

García ha indicat que “es tracta d’una iniciativa amb l’objectiu de fomentar la lectura i apropar la Biblioteca a veïns i visitants”. Segons comentava es podrà trobar una variada selecció de llibres, tant per al públic adult com per al públic infantil. D’altra banda, assenyalava que “les dues prestatgeries complementaran l’oferta de la Biblioplatja, en especial per als banyistes de la platja de Fora del Forat i del Clot”.

Per acabar, Garcia feia una crida al civisme i al respecte dels dos estants de Biblioteca al carrer, segons comentava, es tracta d’una nova iniciativa amb la finalitat que tota la ciutadania puga gaudir de la lectura.

 

Comparteix:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Llegeix més!

També et pot interessar