Cultura presenta el Festival de Música de Cambra Ciutat de Vinaròs 2023

Enguany s’ha tornat a optar per la modalitat de festival amb tres concerts de gran qualitat artística i interpretativa que s’oferiran a l’auditori municipal

La regidora de Cultura, Paula Cerdà, acompanyada per la directiva de les Joventuts Musicals ha presentat a la Biblioteca Municipal la XXIII edició del Festival de Música de Cambra Ciutat de Vinaròs. Cal destacar que es tracta d’una de les cites musicals més importants del municipi, on cada edició aconsegueix reunir alguns dels millors grups del panorama nacional.

Cerdà ha indicat que “des de l’Ajuntament sempre donarem suport a les iniciatives que suposen apropar la cultura a la ciutadania, en aquest cas amb música de gran qualitat”. En aquest sentit, agraïa la feina que cada any realitza Joventuts Musicals per celebrar aquest festival, que ja ha arribat a la seua XXIII edició i que sempre aconsegueix una molt bona resposta per part del públic.

Pel que fa a la programació vicepresidenta de les Joventuts Musicals de Vinaròs, Victòria Ribera, detallava els tres grups que actuaran a l’auditori municipal. El primer concert serà aquest dissabte, 28 d’octubre, a càrrec del duet format pel pianista Alan Branch i el violoncel·lista vinarossenc Jesús Miralles, una actuació que de ben segur encisarà al públic. El segon concert serà per al 4 de novembre per part del Quartet Prysma amb la veu de la soprano Iolanda Dolcet, que oferirà un variat repertori d’òpera.

Finalment, el tercer concert serà per l’11 de novembre a càrrec de MaBc Duo, un duet diferent on la percussió serà la principal protagonista, que de ben segur sorprendrà al públic per la seua originalitat.

Tots tres concerts s’oferiran a l’auditori municipal a les 19:30h amb entrada lliure fins a completar l’aforament.

 

Comparteix:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Llegeix més!

També et pot interessar

Peñíscola celebra el Viernes Santo

– Peñíscola celebra el Viernes Santo con la procesión de los pasos por la ciudad amurallada y gran participación Los vecinos y vecinas de la