Cs demana la creació d’una oficina municipal d’Habitatge a Vinaròs i l’adhesió a la Xarxa Xaloc de la Generalitat

  • Manuel Herrera convida al bipartit a que “a més de volver parèixer progressista, ho siga”

Vinaròs, dimarts 16 de febrer de 2021. El portaveu de Ciutadans (Cs) a l’Ajuntament de Vinaròs, Manuel Herrera, ha traslladat que “Cs ha presentat una proposta perquè el Consistori aborde polítiques d’Habitatge social en la mesura de les seues competències”. En aquest sentit, Herrera ha assenyalat que “en el nostre grup municipal venim reivindicant des de fa mesos solucions per a les famílies més vulnerables sense que el bipartit haja mogut un dit i ara la situació s’ha vist agreujada per la pandèmia. Per això, demanem que es cree una oficina municipal d’Habitatge i que el nostre municipi s’adherisca a la Xarxa Xaloc”. “Aquesta Xarxa forma part del projecte europeu “Save the homes” i ens permetrà una sèrie d’avantatges referent a l’habitatge, rehabilitació i regeneració urbana”, ha postil·lat el regidor.

Així, l’edil ha subratllat que “elaborar un cens d’habitatges buits, col·laborar en ajudes al lloguer, o implantar un programes d’habitatge social són algunes de les possibles solucions sobre aquest tema”. “Cal recordar que al juliol va ser aprovada una proposta de Cs per a implementar un pla municipal d’okupació i ara aquest és un pas més, perquè la ‘puntada a la porta’ i l’incompliment de la llei mai pot ser l’eixida”, ha asseverat el regidor.

En definitiva, “des de Cs reclamem al Govern que s’autodenomina progressista, que faça gala d’això i comence a activar mesures que de veritat protegisquen les persones. Més fets i menys paraules”, ha resolt el portaveu.

Comparteix:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Llegeix més!

També et pot interessar

Obres de millora al Jardí del Mucbe

Esta setmana han començat els treballs de millora al Jardí del #Mucbe que afavoriran l’organització d’espectacles. D’una banda, s’estan construint grades de formigó, que serviran