Cròniques del Club Balonmano Vinaròs 8-9/10/2022

Dissabte molt emocionant per al nostre club pel primer partit de l’equip mixte prebenjamí que el any passat es va gestar i enguany és una realitat en gran nombre de components.

Es va jugar front el Serra d’Irta i el principal va ser que tots es van divertir molt i van disfrutar de la experiència. 

Bravo i a seguir fent escola.

SENIOR MASCULÍ (1ª Autonomica)

CBM Mislata 40 – Tudor Bars CBM Vinaròs 24

CBM Vinaròs:  Andrés Vallès, Marcos Chaler (2), Ferran Ferreres, Taty Adell (4), Sergi Llonart (1), Gabri Albiol (4), Sergi Albacar (2), Quim Sanz (4), Cristian Miralles (3) i Agustín Serrano (4).

Partit marcat per les baixes, sobre tot la del porter, Cristian Gimeno, que va donar peu a jugar el seu primer partit d’handbol a Andrés, i la veritat que no va estar gens malament per ser el seu debut.

Referent al partit, encara que el resultat és molt clar, els del Tudor van intentar competir i no perdre la cara davant d’un equip que ens duplicava en efectius i que atacava molt ràpid.

Els de casa corrien i corrien i els nostres anaven desgastant-se però, tot i això, en atac es va intentar fent joc combinatiu que per moments donava fruits.

HORARIS CAP DE SETMANA:

Infantil Masculí: Artclinic CBM Vinaròs – Handbol Onda (Dissabte a les 16:00 h.)

Juvenil Masculí: Roda Construciones y Diseño CBM Vinaròs – Handbol Vila-real (Domenge a les 17:00)

Senior Masculí: CB Maristes Algemessí – Favara – Tudor Bars CBM Vinaròs

Comparteix:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Llegeix més!

També et pot interessar