Croniques Club Balonmano Vinaròs (18-04-2021-19-04-2021)

HANDBOL: 

Partits com a locals jugats al pavelló d’Alcalà, a qui agraïm la seva facilitat per poder jugar.

El cadet també va ajornar el seu partit per problemes del rival, el Taurons Ribarroja.

El juvenil en un discret partit es va desfer sense problemes de un combatiu Betxí.

 I el sènior, ai el sènior, en un mal partit i després d’anar per darrere durant gran part del encontre va empatar en el temps a cero en un gran llançament de Agustín Serrano.

 2 Divi. Juv. Cs 1: CBM Vinaròs 26 – Ruralnostra U.E. Betxí 18       

CBM Vinaròs:  Nogales, Amare, Sergi(1), Tomàs(1), Sergio (1), Marcos(2), Víctor(5), Josa(1), Juan(5), Ayza(2) i Raga(8).       

Partit còmode per el juvenil, que seguint en la gran defensa 6-0 els va sobrar per encarrilar el partit. El atac no va ser fluid com altres ocasions, però el Artclinic està en estat de gràcia i en poca cosa arriba a marcar.

El diumenge els extrems que últimament no estaven acertats van fer 8 gols, destacant a Víctor Cerdán en 5 gols.   

Es van  provar algunes coses en atac i es va passar de atacar 5-1 a variar a 4-2, per anar tenint diferents alternatives per a partits propers.

El dissabte acaba la lliga, tenint el tercer joc assegurat i en cas de guanyar al Altura, es podria a acabar segons, però no depèn dels nosaltres.

Classificació.

Castelló.        15

Benicarló.      12

Vinaròs.         12

Altura.             7

Nules.             4

Benicarló “B”. 0

Betxi.              0

 

(SENIOR MASCULÍ): 1ª Autonòmica Masculina CS: 

Farmateca C.Bm. Vinaròs  24 – C.H. Vila-real  24

CBM Vinaròs:  Marc, Carlos, Max(5), Sergi(5), Jaime(1), Jesús, Ian(1), Serrano(7), Miralles(1), Christian, Rubén(2), Eddy i Quim(2).

Mal partit del Vinaròs que no va estar còmode en tot el partit davant de un Vila-real molt experimentat i que va fer el seu partit.

Els de la Plana en un joc cansino anaven descentrant al Farmateca, que com sempre té massa pressa per finiquitar els partits i fruit d’això acumula molts de errors que donen vida als rivals. En defensa no es va estar mal, però l’atac no funcionava, tirant a destemps i fem mala selecció de tirs.  Les dos parts van ser iguals, falles no forçats en atac que donava peu al Vila-real a estar tranquils en el seu joc i anar sumant fins 4 gols al seu favor.

El Vinaròs reaccionaba més per cor que per joc, i es equilibraba el marcador. A L’últim minut es va aplegar en empat i baló per a natros, però un altre error ens fa perdre baló i els forasters faltant 15 segons van marcar el que pareixia definitiu 23-24.

L’últim atac a la desesperada del Farmateca dona a peu a un llançament de 11 mt en lo temps a cero, i ahi apareix un genial Serrano per de manera miraculosa aconseguir un gol que dóna vida al Vinaròs.

Esta setmana partit en teoria assequible a la pista del Almassora i per el 1 de maig partit a Altura que serà la primera finalísima per aconseguir les metes marcades a principi de temporada.

Classificació.

Alto Palancia.         17

Farmateca Vinaròs 15

Betxi.                      14

Vila-real.                 13

Benicarló.               10

Almassora.               8

Onda.                       5

Castelló.                   2

Nules.                       0

(CADET FEMENÍ) “AMISTÒS” Serra de Irta 9 –  Artclinic CBM Vinaròs 12

CBM Vinaròs: Laia, Aitana, Maria, Saray, Claudia, Minerva, Olga, Sulayma, Joana, Sofia.

Les Cadets del Club, van jugar un amistòs de Preparació a Alcalà de Xivert, el domenge de tarde. El Partit no començaba bé per a les nostres, ja que en el descans les rogetes perdien per 3 gols, a la segona part, tras el pas per els vestidors, és van corregir errors tactics, el Artclinic va eixir super enchufades al partit, poden remontar el partit i guanyant per 9-12.

Enhorabona xiques!

Comparteix:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Llegeix més!

També et pot interessar

Comunicado del PSPV-PSOE Castellón

El secretario general del PSPV-PSOE de la provincia de Castelló y diputado autonómico, Ernest Blanch, en su nombre y en el de la ejecutiva provincial,