Croniques Club Balonmano Vinaròs: (10-04-2021 / 11-04-2021)

HANDBOL

Tornà la competició després de molt de temps i el cadet no va poder jugar a Alcasser, degut a les incremencies meteorològiques del temps, no van puger jugar el partit.

La sorpresa de la jornada va ser el juvenil, que en un partit espectacular va guanyar al líder invicte, en tot un recital de defensa i fe en el joc.

Els seniors van jugar a Onda i van fer una gran segona part per guanyar en molta superioritat i guanyar el gol-average amb els locals.

Juvenil Masculí:

2 Divisió Juvenil 2 fase CS 1:

CBM Vinaròs 25 – Handbol Benicarló 21

CBM Vinaròs:  Nogales, Amaré, Josa, Sergi(6), Ayza, Juan(7), Víctor(1), Sergio, Marcos, Raga(11) i Tomás.

Partidas dels nostres per guanyar al líder en un gran partit i demostrar que quan es defen be hi ha més de mig partir guanyat.

El Benicarló era la bestia negra del nostre juvenil find el diumenge, en un gran partit col·lectiu, començant per els pprters i seguin en els demés jugadors es va tancar la porta en un gran desplegament físic i després basanse amb els tirs de Raga i el joc combinatiu dels demés companys es va poder sumar 2 punts i continuar imbatuts al Llagostí Arena.

La mala notícia va ser la lesió fortuita del Capità, Marcos Chaler, que esperem que només sigui un petit susto després de una forta caiguda.

Senior Masculí:

1 Auto. Fase única CS : H. Onda 18 – CBM Vinaròs 23

CBM Vinaròs: Carlos, Marc. Serrano(7), Jesús, Ian(1), Rubén(2), Nahuel(4), Miralles, Martín, Max(6), Quim i Christian (3).

El Farmateca en la represa a la categoría continúa líder i demostrar que en treball és arriba lluny. Dissabte a Onda, en un gran partit de EQUIP es va a conseguir una gran victoria i al mateix temps guanyar el gol-average.

En moltes baixes, en pocs entrenos i en moltes ganes d’handbol el Farmateca va jugar una fruixa primera part, sobretot en atac, al només fer 9 gols. Es va arribar a  perdre fins  de 4 gols, però en l’últim segon es va poder marcar i arribar en mínima diferencia en contra al descans.

La segona part va canviar tot, el Vinaròs va posar una marxa més tant en defensa com en atac. Jesús va tornar a manar al mig de la defensa, Carlos va parar tot lo parable i un inspiradissim Don Agustín Serrano tiraba dins tots els balons que tocaba.

La gran defensa, junt als atacs al mig buscant sempre acabar en superioritat a l’extrem van desarbolar als teulallers, impotents del gran treball com a equip del Farmateca.

Sort i a seguir sumant.

Comparteix:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Llegeix més!

També et pot interessar

Comunicado del PSPV-PSOE Castellón

El secretario general del PSPV-PSOE de la provincia de Castelló y diputado autonómico, Ernest Blanch, en su nombre y en el de la ejecutiva provincial,