Comunicat del PSPV-PSOE – Renúncia del acta de la regidora Maria Miralles

 

Des de l’agrupació local del PSPV-Vinaròs i per la present, volem comunicar la renúncia a la seva acta de regidora de la nostra companya Maria Miralles, actual regidora d’educació, medi ambient, agricultura i pesca i número 6 de la llista.

Aquesta renúncia, comunicada aquesta mateixa setmana per motius de salut i personals, es produeix després d’un període de reflexió profund en el qual han imperat, de manera inequívoca, els motius anteriorment exposats els quals, com no pot ser d’una altra manera, respectem de manera clara i sense fissures.

Des del PSPV-Vinaròs volem agrair la tasca i el treball de Maria al capdavant d’aquestes àrees durant aquests mesos d’inici de legislatura, més en quan han sigut uns mesos, com tota la ciutadania de Vinaròs haurà pogut veure, complicats a l’hora de posar en marxa el nostre ajuntament.

Tota la militància, l’executiva i el grup municipal, agraïm el seu compromís amb aquest projecte, així com amb els ideals que ens estan permetent i ens permetran seguir endavant amb un govern de coalició i progrés a la nostra ciutat.

Des d’aquestes línies, li volem desitjar el millor dels èxits professionals i el nostre suport ferm i inequívoc en la part personal.

Un cop formalitzada aquesta renúncia, posarem en marxa per tal d’incorporar, tal com marca la nostra llista i en la major brevetat, a la persona encarregada d’entrar a formar part del grup municipal socialista a l’Ajuntament de Vinaròs baix els paràmetres democràtics que marquen aquests processos. En els pròxims dies, comunicarem el nom d’aquesta persona i formalitzarem la seva entrada al grup municipal amb la presa de possessió tal i com està estipulat.

Comparteix:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Llegeix més!

També et pot interessar