Comunicat del PSPV-PSOE de Vinaròs

Des de l’agrupació local del PSPV-Vinaròs, un cop produïda la renúncia de la regidora Maria Miralles, número 6 de la candidatura, i de Maria Cano, número 10 a la llista, s’ha posat en marxa el procés per tal de substituir la vacant dintre del grup municipal socialista.

Tal com ve marcat legalment, tenint en compte que el PSPV-PSOE de Vinaròs té actualment 9 regidores i regidors, i després de les dues renúncies, la número 11 de la llista dels Socialistes de Vinaròs, és Amàlia Cabos , la qual ha acceptat tornar a formar part de l’equip de govern i del grup municipal socialista així com del projecte per continuar transformant la nostra ciutat des d’una vessant progressista, d’entesa i diàleg.

Amàlia ha sigut regidora de la corporació municipal durant l’última legislatura, on va ser l’encarregada de gestionar l’àrea de serveis socials.

La seva incorporació es produirà dintre dels “tempos” que legalment es marquen per tal de recollir la nova acta de regidora de l’Ajuntament de Vinaròs. Un cop formalitzada aquesta, es comunicaran les àrees de treball i regidories encarregades de gestionar en l’actual organigrama de l’equip de govern

Comparteix:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Llegeix més!

També et pot interessar