Comunicat del PSPV-PSOE de Vinaròs respecte al pacte que haurien arribat el PVI, PP i VOX per a fer alcaldessa de Vinaròs a María Dolores Miralles del PVI

 

COMUNICAT PSPV-PSOE VINARÒS:

Durant els últims dies, hem establert negociacions amb diverses reunions i contactes amb el PVI per tal d’establir un govern de coalició a la nostra ciutat.

D’acord amb els resultats de les eleccions municipals del passat maig on els socialistes vam aconseguir 9 regidors i 4359 vots sent el partit més votat i el PVI va aconseguir 2 regidors i 1211 vots, hem expressat el nostre desig, avalat per la nostra execuƟva i assemblea de conformar govern.

Per part nostra s’han oferit dues possibilitats que han estat rebutjades pel PVI. Aquestes i de forma cronològica, han estat les següents:

1- Compartir l’alcaldia durant dos anys sent el PVI qui l’ostentés en primer terme per finalitzar els dos úlƟms anys de legislatura amb l’alcaldia ostentada per part del PSPVPSOE Vinaròs.

Aquest pacte també proposava que el PVI pogués ostentar les regidories de Cultura, Patrimoni i Benestar Social i que la Tenència d’alcaldia fos compartida entre els dos partits.

Aquesta proposta, va ser rebutjada.

2- Oferir íntegrament l’alcaldia al PVI durant els 4 anys de legislatura amb la regidora de Benestar Social i la Tenència d’alcaldia ostentada també durant els 4 anys pel PSPV-PSOE
de Vinaròs així com la resta de regidories.

Aquesta última proposta, tot i que no respon a la representació institucional atorgada per la ciutadania, ha estat plantejada en últim terme com un exercici de responsabilitat dels socialistes per tal que VOX no fos determinant en la conformació d’un govern i que no quedés segrestat durant 4 anys per aquesta formació.

Aquesta proposta, també ha estat rebutjada avui mateix, dijous 15 de juny per l’assemblea del PVI.

Donades aquestes circumstàncies i davant la negativa del PVI, des dels Socialistes de Vinaròs manifestem que el nostre vot en la sessió d’investidura serà pel nostre candidat Guillem Alsina.

Un vot que exercirem amb la consciència tranquil.la i el mandat que la ciutadania ens ha atorgat i que, tal com expressem en aquest comunicat, exercirem amb l’orgull d’haver avantposat la nostra ciutat per damunt de tot abans que l’alcaldia per damunt de tot.

Durant els pròxims 4 anys vetllarem per tal que els projectes que han de cristal·litzar durant aquesta legislatura, que són positius per a la nostra ciutat i que han estat encarrilats durant aquests 4 anys en els quals hem tingut responsabilitats de govern, arriben a bon port per al benefici general de la ciutadania.

Finalment, només ens queda animar a la ciutadania a què aquest dissabte 17 a les 12.00 ens acompanye en la sessió d’investidura amb la calma, serenitat i respecte d’aquest acte tan important per a la nostra ciutadania.

Executiva PSPV-PSOE Vinaròs

Comparteix:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Llegeix més!

També et pot interessar