Comunicat de premsa PSPV-PSOE: Moció de censura a Vinaròs

Des de la Comissió Executiva Provincial del PSPV-PSOE de la província de Castelló rebutjem la moció de censura acordada pel Partit Popular, el Partit de Vinaròs Independent i l’extrema dreta de Vox per a apartar de l’Alcaldia a Guillem Alsina, qui va ser escollit com a alcalde de Vinaròs després de véncer les eleccions municipals de maig amb el suport de la ciutadania vinarossenca.

Aquest moviment polític és profundament inacceptable i amaga al darrere un rerefons obscur que, possiblement, mai sabrem. Vinaròs deu saber quines són les contrapartides que ha acceptat cada part per a aconseguir el govern de Vinaròs.

Vinaròs no està en el bon camí i la prova és que la candidata a assumir l’Alcaldia, María Dolores Miralles, es presenta en societat com una política que juga a dues bandes. És d’una indecència sense límit vore com mentre negociava amb el PSPV de Vinaròs els pressupostos municipals de 2024 per darrere es coordinava amb el PP i Vox per a prendre el control de l’Ajuntament. Tot això sense tindre en compte el suport popular i sense el vistiplau de les bases del PVI.

Com ha afirmat el nostre company Guillem Alsina en roda de premsa, hui és un dia trist per a Vinaròs. Perquè Miralles i el PP li han posat la catifa roja a la ultradreta i això és amenaça seriosa per a la convivència i per als progressos i avanços socials que hem aconseguit fins ara. PP i Vox han demostrat en pocs mesos, allà on han segellat matrimonis de connivència, que són contraris als drets socials, negant la realitat de la violència de gènere i la crisi climàtica i impulsant censures culturals i vetos a persones i grups pel simple fet de pensar el que lliurement poden. Aquest és, malauradament, el futur que li espera a Vinaròs, on, a més a més, acabarà postergant-se el nom històric de la ciutat.

Des del PSPV de la província de Castelló sentim orgull per Guillem Alsina i el seu equip i per tot allò que ha fet en defensa dels valors de justícia, igualtat i progrés. Vinaròs mereix un futur millor i no una agenda que irradia odi cap a allò diferent.

Comissió Executiva Provincial del PSPV-PSOE

Comparteix:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Llegeix més!

També et pot interessar