Comunicat de premsa del Partit de Vinaròs Independent (PVI)

 

Com a Presidenta del PVI i davant dels esdeveniments que s’han anat succeïnt en els darrers dies vull donar a conèixer al conjunt de la ciutadania de Vinaròs el següent:

L’Assemblea del PVI reunida el dia 11 de desembre va decidir NO DONAR suport a l’esborrany de pressupost elaborat per l’equip de govern de Vinaròs per un total de 14 vots en contra i 6 abstencions.

Cap membre de l’Assemblea, entre els que se troben els Sr. Balada i el Sr. Roger, van donar suport a la proposta del pressupost que des de l’equip de govern actual se’ns havia fet arribar.

El rebuig a la proposta de pressupostos va venir donava per la no acceptació de moltes de les peticions fetes pel PVI. Tot serà convenientment explicat en el plenari de l’Ajuntament de Vinaròs.

He de dir a més a més que desprès de l’Assemblea celebrada l’11 de desembre, l’executiva del PVI es va reunir dos cops. En la primera reunió l’executiva va refermar el rebuig total als pressupostos deixant palès les diferents opcions que a partir del NO als pressupostos es podien plantejar i en la segona va donar suport incondicional a la moció de censura presentada el passat 14 de desembre.

Des del PVI sentim la decisió adoptada pel Sr. Balada i el Sr. Roger agraïnt de tot cor el treball realitzat aquests anys i encara que hagin deixat la militància activa del PVI tenen les portes obertes al seu partit.

MARIA DOLORES MIRALLES MIR

PRESIDENTA DEL PARTIT VINARÒS INDEPENDENT

Comparteix:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Llegeix més!

També et pot interessar