Compromís Vinaròs denuncia que el nou govern “prohibeix” la recollida de firmes pel nom de Vinaròs el dia de Sant Sebastià

Cerdà ha lamentat que “és inadmissible que el motiu que ens donen és per ser una decisió política”

“Fa 40 anys que el nostre municipi es diu de forma oficial i única Vinaròs, i lluitarem per a que així siga”, ha assegurat la portaveu de Compromís, Paula Cerdà, després de conèixer que el nou govern de la dreta i extrema dreta “vol impedir que recollim signatures a favor del nom de Vinaròs el dia de la festivitat del patró”, ha lamentat.

El passat dissabte 13 de gener, Compromís “vam eixir al carrer per recollir signatures per recolzar que el nom de la nostra població siga Vinaròs, com ha sigut els últims 40 anys”, i sols en tres matins, “els veïns i veïnes han pres part, i sols en Compromís de forma presencial hem recollit més de 1.000 signatures”.

Per a esta vesprada, Compromís ha presentat per registre la sol·licitud per instal·lar una taula informativa i de recollida de firmes durant la celebració de la foguera que organitza l’Associació Cultural Ball de Dimonis, i “no ens han dit res”. En canvi, davant la mateixa demanda per al dia de Sant Sebastià a l’ermita “ens han comunicat que no podem instal·lar la nostra taula per decisió política”.

“Es inadmissible que el govern de la dreta i la extrema dreta, liderats per una independent que vol ser alcaldessa, no ens deixe recollir firmes dels veïns i veïnes de Vinaròs que volen recolzar que el nom del seu poble no es canvie”, ha assegurat la portaveu valencianista.

Per això, Cerdà ha presentat una nova instància demanant “quines són les decisions polítiques que impedeixen que Compromís estiga al carrer el dia del patró a parlar en el nostre veïnat. No entenem perquè els molesta que isquem al carrer a contar el que està passant”.

Cal recordar, que l’extrema dreta a Vinaròs va advertir en el moment de la moció de censura la decisió de canviar el nom del municipi, i ara “volem saber que opinen els seus socis de govern, aquells que han utilitzat el nom de Vinaròs sense problemes, i que ara callen davant d’un pacte que no té cap legitimat”.

Comparteix:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Llegeix més!

També et pot interessar