Compromís Vinaròs denuncia la prohibició d’ocupació de via pública del govern de “extrema dreta” al Grup de Suport a Palestina

Cerdà ha exigit que “l’agrupació deu de tindre la llibertat per organitzar la jornada solidària, i els ajudarem en el que calga”.

La coalició Compromís a Vinaròs exigeix al govern municipal de dreta i extrema dreta al fet que “rectifique i se li permeta al Grup de Suport a Palestina poder realitzar les seues activitats en la via pública, i no se li denegue amb l’excusa que el consistori vol mantindre’s al marge de qüestions d’àmbit internacional”.

“És una vergonya que això estiga passant en el nostre municipi, que ha abanderat la lluita social per qüestions humanitàries, i ara hem d’assistir a la censura de la via pública, perquè les iniciatives solidàries els molesta al nou govern de dretes”, ha lamentat Paula Cerdà.

La portaveu de la coalició a Vinaròs ha avançat que “farem costat a l’agrupació en tot el que puguem, i en les protestes que s’organitzen perquè este govern que va arribar d’una manera impròpia al nostre ajuntament, rectifique i done el permís que es necessita”.

La Regidoria d’Obres i Serveis, liderada per VOX, ha sigut la responsables de la negativa al permís, però “no podem oblidar que el govern municipal esta format per tres partits, amb el PP, i el *PVI en l’alcaldia. La responsabilitat de tot l’han d’assumir, la censura és per part dels tres, i eixa és la imatge que estem donant de Vinaròs”, ha lamentat la portaveu valencianista.

El Grup de Suport a Palestina ha sol·licitat l’ocupació per a el pròxim dia 4 de maig per a celebrar una jornada de solidaritat amb el poble palestí, i “secundarem perquè així siga, i no hàgem d’esperar la censura ni una vegada més en el nostre municipi”.

 

Comparteix:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Llegeix més!

També et pot interessar