Compromís lamenta que el Consell de PP i VOX invertisca en novillades mentre retalla en sanitat a Vinaròs

Cerdà: “El nostre municipi necessita inversions en serveis públics, no subvencionar amb fons públics actes taurins organitzats per una fundació de Madrid”

La portaveu de Compromís a Vinaròs, Paula Cerdà, ha criticat l’aposta del Consell de Mazón per les “novillades” amb una “gira” que comença a Vinaròs, “mentre mantenen paralitzada l’ampliació de l’IES José Vilaplana, la construcció del segon Centre de Salut de Vinaròs i retallen en la plantilla de l’Hospital de Vinaròs”.

De fet, “fa uns dies el mateix Col·legi de Metges reclamava a Sanitat adequar la plantilla a l’Hospital de Vinaròs, ja que aquest estiu resultarà encara més complicat fer front a la cobertura sanitària a causa de les retallades en el Servei de Pediatria i la falta de personal mèdic per a cobrir les baixes en altres departaments”, explica Cerdà.

La portaveu de la coalició ha volgut remarcar “la injustícia que pateixen els i les professionals de pediatria a Vinaròs, que estan garantint un servei essencial, com és una atenció sanitària pública i de qualitat per als més menuts, amb un esforç extra”. “Estan llançant un SOS al conseller de Sanitat i cal no només agrair-los l’esforç, sinó millorar les seues condicions laborals i centrar les inversions del Consell en allò que millora la vida de la gent”, conclou.

“El nostre municipi necessita inversions per enfortir els nostres serveis públics, no subvencionar amb fons públics la gira de novillades organitzades per una fundació de Madrid”, lamenta Cerdà. Per a l’organització del certamen la Generalitat destinarà 300.000 euros a la Fundació Toro de Lídia, ja prevists en els primers pressupostos de PP i Vox, aprovats al desembre del passat any.

Comparteix:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Llegeix més!

També et pot interessar