Compromís assegura que la moció de censura no és “per a treballar per Vinaròs, sinó per interessos propis”

Cerdà lamenta que “Vinaròs Independent porta tres mesos negociant el pressupost per a no donar solucions”

La portaveu de Compromís per Vinaròs, Paula Cerdà, ha assegurat que “hui és un dia trist per a Vinaròs”, ja que esta moció de censura “no va dirigida per a treballar pel municipi, sinó només per interessos propis”.

Cerdà s’ha mostrat sorpresa per l’anunci, ja que “portem tres mesos negociant el pressupost amb les regidores de Vinaròs Independent. Un pressupost que haguérem pogut aprovar si en l’última reunió celebrada esta mateixa setmana no ens hagueren posat tantes traves”, i ara, “entenem al fet que es devia, perquè en totes les reunions ens han fet canviar una partida o alguna cosa, i era per a perdre temps”

Cerdà ha lamentat no entendre com les edils de Vinaròs Independent “han signat esta moció, quan van jurar en premsa que no tenien cap pacte en el partit d’extrema dreta, i han estat assegudes amb nosaltres des de que acabara l’estiu”.

D’altra banda, Cerdà s’ha sorprès de les raons que s’han explicat per a presentar la moció de censura, “acords com voler canviar el topònim de la ciutat, voler donar subvencions a la tauromàquia i impulsar els bous al carrer”. “Són mesures que poc poden aportar al municipi de Vinaròs, i creiem que estan mirant més per ells mateixos, per manar, que pel bé del nostre municipi”.

Per la seua part, el diputat provincial, David Guardiola, ha lamentat que “els arguments de PP i Vox per justificar la moció de censura no se sostenen, i només són excuses per a poder asseure’s en les butaques de l’Ajuntament de Vinaròs. Temes molt recurrents per a la dreta i la ultra dreta que són excuses, i que no són la preocupació dels veïns i veïnes de Vinaròs”.

Finalment, la portaveu de Compromís a Vinaròs, Paula Cerdà, ha assegurat que “lluitarem perquè Vinaròs no retrocedisca, tire avant, i siga la capital de comarca que mereix ser”.

Comparteix:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Llegeix més!

També et pot interessar