Comencen les obres d’adequació de la N-340a al seu pas pel barranc del Triador

 

Durant les properes setmanes els operaris reforçaran aquest punt de vial per oferir una major seguretat als conductors

Aquesta setmana Carreteres ha iniciat obres d’adequació de la N-340a, a la zona del barranc del Triador, per a reparar els desperfectes que van ocasionar les intenses pluges que es van produir al setembre del 2021. Recordem que les precipitacions van ocasionar importants danys al municipi, valorats en 3 milions d’euros, que sobretot van afectar al barranc del Triador i de la Barbiguera.

L’alcalde, Guillem Alsina, ha destacat que “les obres que ha posat en marxa Carreteres serviran per a reparar els danys que va ocasionar la riuada del barranc del Triador a l’antiga N-340”. En aquest sentit, assenyalava que a banda de reforçar el vial i oferir una major seguretat viària als conductors, les obres també serviran per a reforçar la infraestructura i garantir la seua estabilitat de cara a futures precipitacions intenses o riuades.

D’altra banda, Alsina agraïa la bona disposició de la Demarcació Carreteres a l’hora d’escoltar les demandes de l’Ajuntament i insistia que “continuarem reivindicant altres actuacions a l’antiga N-340 per oferir una carretera el més segura possible per als centenars de conductors que cada dia circulen pel vial”.

Reversió de la N-340a

Alsina indicava que aquestes obres que executa ara Carreteres són feines de manteniment i assenyalava que en el futur es farà una actuació integral a tot el vial per fer la reversió a l’Ajuntament. Segons recordava es tracta d’un projecte molt important que comptarà amb una inversió de 7 milions d’euros per part del Ministeri de Foment, a través dels Fons Europeus, per a reparar l’antiga N-340, adequar els accessos a la N-232 i N-238, a més de construir sis rotondes per millorar la seguretat viària.

Comparteix:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Llegeix més!

També et pot interessar