Començen les obres d’adequació al col·legi Sant Sebastià

Les feines s’executen a través del Pla Edificant de la Generalitat Valenciana amb una inversió de 375.000€

Aquest matí l’alcalde, Guillem Alsina, acompanyat pel primer tinent d’alcalde i regidor d’Urbanisme, Marc Albella, ha fet una visita a les obres d’adequació del col·legi Sant Sebastià. Les feines consisteixen en la millora dels patis d’infantil i primària, amb l’objectiu de crear més espais verds, a més d’instal·lar mobiliari per a realitzar classes a l’exterior i altres activitats.

D’altra banda, també es millorarà l’eficiència energètica amb el canvi de les calderes de gasoil per un sistema més eficient, per tal de rebaixar el consum i s’adequarà la pista esportiva amb una nova pavimentació, així com millorar també la il·luminació exterior. 

El regidor Albella ha destacat que “aquestes obres d’adequació del col·legi Sant Sebastià suposen una inversió de 375.000€ finançada al 100% per la Generalitat a través del Pla Edificant”. El regidor assenyalava que també s’ha previst una inversió de 596.000€ al col·legi Assumpció per millorar l’eficiència energètica del centre, instal·lar un ascensor, adaptar els lavabos i els accessos, a més de adequar les sortides contra els incendis. Un projecte que ara mateix es troba en fase de licitació.

Albella comentava que en total suposarà una inversió de 971.000€ per part de la Generalitat Valenciana, a la que s’afegiran 147.000€ ja executats de l’institut Leopoldo Querol, els 92.142€ també executats a la Misericòrdia, a més de la construcció del nou col·legi Jaume I.

Per la seua banda, Alsina ha destacat que “aquestes feines són molt importants per a millorar el col·legi Sant Sebastià i oferir unes millors instal·lacions tant a l’alumnat com al professorat”. Segons afegia “aquestes obres s’afegiran a la construcció d’una aula de dos anys, que ara mateix s’està executant”. En aquest sentit, recordava que també s’estan construint aules de dos anys al col·legi de la Misericòrdia, fet que suposa una mostra del compromís de les administracions de dotar tots els centres educatius  d’aquest tipus de servei, molt important per ajudar als pares i mares a conciliar la vida laboral amb la familiar.

Comparteix:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Llegeix més!

També et pot interessar