Comença la nova edició de les escoles esportives EMIARE

En total es compta amb la participació de 155 xiquets des de P3 fins a 6é de primària de tots els centres educatius

La Regidoria d’Esports, encapçalada per Edu Barberà, anuncia que avui mateix començarà una nova edició de les Escoles Esportives Municipals d’Iniciació, Animació i Recreació Esportiva, EMIARE. En total s’han inscrit 85 xiquets i xiquetes des de P5 fins a 6é de primària de tots els centres educatius, a més de comptar amb els 70 alumnes de P3 i P4 que s’han inscrit a les classes de psicomotricitat. 

El regidor Barberà ha agraït la col·laboració de les Associacions de Famílies dels Alumnes, AFES, així com la implicació de les direccions dels col·legis per fer possible la posada en marxa de l’EMIARE. Segons comentava es tracta d’un servei amb la voluntat de fomentar la pràctica de l’esport entre els xiquets i xiquetes, al mateix temps que s’ajuda als pares a conciliar la vida laboral amb la familiar. En aquest sentit, assenyalava que “la intenció de l’Ajuntament és treballar conjuntament amb els col·legis i AFES de cara al proper curs de l’EMIARE amb l’objectiu de corregir les errades que haguem pogut cometre i garantir un servei de qualitat”.    

Per la seua banda, el tècnic del Consell Municipal d’Esports, Nacho Chaler, comentava que “sobretot hem aconseguit que tots els col·legis de la localitat, tant públics com concertats, oferisquen activitats extraescolars per les vesprades”. Segons insistia la intenció seguir amb el treball perquè l’EMIARE es consolide com una oferta esportiva de qualitat per als xiquets i xiquetes, fomentant un estil de vida saludable, al mateix temps que s’ajuda als pares i mares a conciliar la vida familiar. 

 

Comparteix:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Llegeix més!

També et pot interessar