Comença el Gàmesis 2023

Durant al cap de setmana Vinaròs es convertirà en el referent del món dels videojocs amb xerrades divulgatives, tornejos, tallers i màquines recreatives

Aquest matí l’alcalde, Guillem Alsina, acompanyat per la regidora de Fons Europeus, Carmen Morellà, ha inaugurat l’onzena edició del Gàmesis al Centre del Coneixement del Vinalab. Es tracta de la cita amb el món dels videjocs més important de la província que sobretot pretén mostrar les moltes sortides professionals que pot oferir aquest sector de l’entreteniment. Durant el cap de setmana es preveu la presència de centenars de visitants d’arreu del territori que s’aproparan per gaudir dels videojocs, però també per a participar en les xarrades formatives que s’impartiran.

Durant la inauguració l’alcalde Alsina agraïa la feina de totes les persones que faran possible la celebració del Gàmesis, una cita que segons insistia “s’ha consolidat a la província i fa de Vinaròs un referent en l’entreteniment digital”. En aquest sentit, destacava que “un dels principals objectius és mostrar als joves les moltes sortides professionals que poden oferir els videojocs a través de les xarrades que oferiran docents i professionals del sector”.

Per la seua banda, la regidora Morellà ha indicat que any rere any el Gàmesis ha crescut fins a consolidar-se amb l’assistència de centenars de persones en cada edició. Segons afegia “tot i que l’èxit de la trobada per l’any vinent treballarem per a seguir impulsant aquesta cita amb el món dels videojocs, amb més xerrades formatives i fins i tot estudiarem la possibilitat d’ampliar l’espai per donar cabuda a moltes més persones”.

Avui divendres s’han fet les sessions formatives per als joves, mentre que dissabte i diumenge es podrà gaudir de la part més lúdica amb els habituals tornejos de videojocs de Valorant, League of Legends, Tekken 3, Smash Bors o Street Fighter II. També es disposarà de la zona retro amb consoles antigues i màquines arcades per als jugadors més veterans, així com taller de cosplay.

 

Comparteix:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Llegeix més!

També et pot interessar