Carla Miralles (PP Vinaròs): “És inadmissible tant l’estat de degradació de la sanitat a Vinaròs com el silenci d’Alsina per no molestar el PSPV-PSOE”

El Centre de Salut de Vinaròs tarda 10 dies a donar cita presencial als pacients

Carla Miralles: “És inadmissible tant l’estat de degradació de la sanitat a Vinaròs com el silenci d’Alsina per no molestar el PSPV-PSOE”

La portaveu adjunta del Partit Popular a l’Ajuntament de Vinaròs, Carla Miralles, ha denunciat avui que “el Centre de Salut de Vinaròs està donant cites presencials a 10 dies des de la data de sol·licitud, una situació que mostra la degradació que pateix la sanitat a la nostra ciutat”.

Miralles ha assenyalat que “des del Partit Popular venim denunciant les constants i creixents mancances de l’Hospital comarcal de Vinaròs i ara aquesta situació s’agreuja amb les queixes que ens fan arribar desenes de veïns en veure com les cites amb el metge de capçalera es retarden 10 dies”.

Els populars han censurat “el silenci de l’Alcalde socialista, Guillem Alsina, que davant d’una situació caòtica segueix callat i amagat per no molestar els seus superiors al PSPV-PSOE en lloc de defensar els interessos dels vinarossencs afectats per aquesta situació”.

La portaveu adjunta dels populars ha afirmat que “exigim a la Conselleria de Sanitat que posi solució al col·lapse generat. Els vinarossencs ni poden ni mereixen esperar 10 dies per ser vistos pel seu metge de capçalera”.

Comparteix:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Llegeix més!

També et pot interessar