Carla Miralles (PP Vinaròs): “De 25 Departaments de Salut som el tercer amb més llista d’espera i Alsina segueix callat com si no passés res”

L’Hospital Comarcal de Vinaròs torna a incrementar les llistes d’espera quirúrgiques

Carla Miralles: “De 25 Departaments de Salut som el tercer amb més llista d’espera i Alsina segueix callat com si no passés res”

El Partit Popular de Vinaròs ha manifestat avui, a través de la portaveu adjunta Carla Miralles, “la seva preocupació pel deteriorament constant que pateix l’Hospital comarcal de Vinaròs i que ve ratificat per les dades de la mateixa Conselleria de Sanitat Universal on certifica que el de Vinaròs és el tercer hospital de tota la Comunitat Valenciana amb més llista d’espera”.

Miralles ha remarcat que “som amb molta diferència el Departament de Salut de la província on els pacients més temps han d’esperar per ser operats i ara també som dels que més temps hem d’esperar de tota la Comunitat Valenciana. És un fet gravíssim i que requereix mesures urgents i que afrontin el problema amb valentia”.

Els populars de Vinaròs han posat en relleu que “una vegada més l’Alcalde, Guillem Alsina, roman callat davant d’aquest deteriorament sense precedents. Les dades empitjoren mes rere mes, veiem com hi ha serveis que desapareixen per manca de professionals i des de l’Ajuntament només donen la callada per resposta”.

La portaveu adjunta dels populars reclamava a Alsina “que defensi els interessos dels vinarossencs i deixi de tapar la nefasta gestió sanitària del govern del Botànic. Els nostres veïns ni poden ni han de ser els que esperen més de tota la província per ser operats”.

Comparteix:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Llegeix més!

També et pot interessar