Blanch (PSPV-PSOE) valora l’oposició “responsable i constructiva” de les i els portaveus socialistes

El secretari general del PSPV-PSOE de la província de Castelló trasllada el màxim agraïment a Maite Linares (Canet lo Roig) i Héctor Cifre (Sant Jordi) pel seu treball davant el despotisme del PP

Vinaròs, 31-07-2021

El secretari general del PSPV-PSOE de la província de Castelló i diputat autonòmic, Ernest Blanch, ha valorat l’oposició que estan fent les i els portaveus socialistes als diferents ajuntaments de les comarques de Castelló, una oposició que ha qualificat de “responsable i constructiva”. Blanch ha fet esta valoració en el transcurs d’una reunió celebrada en la Casa del Poble de Vinaròs a la que han assistit la portaveu de Canet lo Roig, Maite Linares, i el portaveu de Sant Jordi, Héctor Cifre, a qui els ha agraït especialment la seua feina als seus municipis. “Una feina especialment difícil davant el despotisme del Partit Popular”, ha apuntat.

A la reunió també han assistit el secretari general del PSPV-PSOE Ports-Maestrat i alcalde de Rossell, Evaristo Martí, el secretari d’Organització de la comarca, Sergio Bou, i el vicesecretari comarcal Kevin Salvador, qui va ser l’encarregat, junt amb el secretari general provincial, d’informar del pla de dinamització impulsat per l’executiva provincial.

Blanch ha valorat “l’acció propositiva” de les i els portaveus socialistes “que tant s’allunya de l’actitud bronca i la crítica estèril que empren altres quan no governen”. “Ser oposició és fàcil, dir no a tot i criticar-ho tot. El difícil és ser alternativa, i en això estan treballant totes i tots els nostres portaveus i, per això, van a tindre al partit a la seua plena disposició”, ha apuntat Blanch.

Comparteix:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Llegeix més!

També et pot interessar