Blanch (PSPV-PSOE) destaca que les obres en la carretera de Vinaròs a Ulldecona suposaran un avanç en les relacions econòmiques i socials entre el Maestrat i Catalunya

El secretari general provincial ressalta que la inversió de 12,8 milions és un exemple del compromís del Govern d’Espanya amb la província de Castelló

Castelló, 16-08-2021: El secretari general del PSPV-PSOE de la província de Castelló i diputat autonòmic, Ernest Blanch, ha afirmat que l’avanç en les obres de la carretera que uneix Vinaròs i Ulldecona suposa “un pas més endavant en les relacions econòmiques i socials entre el Baix Maestrat i el sud de Catalunya”. Blanch ha ressaltat, aquests treballs, com “una major vertebració del territori en les comarques del nord de la província”.

A més, Blanch ha destacat “la sensibilitat i el compromís” del Govern de Pedro Sánchez i el Ministeri de Mobilitat que dirigeix Raquel Sánchez amb la província de Castelló “que ha atés una reivindicació de fa molts anys del poble de Vinaròs i la comarca del Baix Maestrat, com és la renovació de l’N-238”. “Una volta més es demostra com els governs socialistes passen de les paraules als fets”, ha manifestat el diputat autonòmic, qui també ha ressaltat que les obres comportaran una inversió per a la zona de 12,8 milions d’euros.

Blanch ha explicat que, amb aquestes obres, es posa en valor l’estreta relació entre pobles germans, com Vinaròs i els municipis del sud de Catalunya. En aquest sentit, el secretari provincial socialista ha destacat el bon treball de l’equip de govern, encapçalat pel socialista Alsina, per fer de Vinaròs un poble millor.

Per la seua part, l’alcalde de Vinaròs i secretari d’àrea de l’executiva provincial del PSPV-PSOE, Guillem Alsina, ha assenyalat que “suposa una millora de les infraestructures i una major seguretat per als usuaris”. Per a Alsina, també ”va directe a garantir la millora en la qualitat de vida dels veïns i veïnes de les comarques del nord de la província”.

Com ha explicat Alsina, aquestes obres tindran una durada de trenta mesos, amb l’objectiu principal de millorar la circulació dels quasi 8.900 vehicles que circulen cada dia, entre ella uns 1.400 pesats. A més, es pretén fer una ampliació del traçat i la creació dels vorals amb una amplària d’1,5 metres, així com millorar la seguretat viària i adequar les connexions amb l’AP-7, amb un nou enllaç amb Alcanar i l’estació de trens. Entre altres mesures, es construirà una via de serveis als dos costats de la carretera per a facilitar l’entrada i eixida a les finques del voltant amb una reordenació de tots els accessos a l’N-238.

Comparteix:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Llegeix més!

També et pot interessar