Avancen a bon ritme les obres d’adequació de la N-238

Els operaris treballen en la carretera principal amb l’objectiu d’oferir una via més ampla i amb vorals per a millorar la seguretat

L’Ajuntament informa que les feines d’adequació de la carretera N-238 avancen a bon ritme. Recordem que es tracta d’un projecte amb una inversió de 12,8 milions d’euros part del Ministeri de Transports i Agenda Urbana. Les obres consisteixen en l’ampliació del traçat, la millora la seguretat viària, la reordenació tots els accessos a la via i l’adequació les connexions amb l’AP-7. Així mateix, també s’inclourà la millora de l’accés fins al municipi d’Alcanar, un dels punts més perillosos de la via.

Segons les dades facilitades per Foment cada dia circulen prop de 8.900 vehicles per la N-238, entre ells uns 1.400 pesats. Amb les obres sobretot es donarà una major seguretat per als conductors amb l’ampliació de la plataforma de la carretera i la creació de vorals amb una amplada d’1,5 metres, fins ara inexistents en molts trams del vial.

L’alcalde, Guillem Alsina, ha destacat que “tot i els inconvenients que puguen ocasionar les obres es tracta d’un projecte molt important per a la millorar de la seguretat viària”. En aquest sentit, assenyalava que l’adequació de la N-238 ha sigut una reivindicació històrica per part de l’Ajuntament, que per fi ha sigut atesa pel Govern Central i suposarà un important avanç en la millora de les comunicacions amb l’interior.

Per acabar, Alsina afegia que mentre duren les obres cal circular amb prudència i atendre tots els senyals i indicacions dels operaris.

 

 

Comparteix:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Llegeix més!

També et pot interessar