Articulo de Opinión Totes i Tots Som Vinaròs: La Residencia Municipal

ARTICLE DE TOTES I TOTS SOM VINARÒS.

Firma: Berta Domènech.

RESIDÈNCIA MUNICIPAL:

El 2021 serà recordat per moltes coses, entre elles, l’any que Vinaròs va obrir la primera residència de titularitat pública per a persones majors.

La residència compta amb una construcció de tres plantes i un total de sis mil metres quadrats per albergar serveis de caràcter social, personal i sanitari en funció de les necessitats de les 145 places per a persones majors residents, de les quals 85 són de titularitat pública.

Tindre una residència amb serveis integrals per a persones en diferents graus de dependència o sense ella, ha necessitat un llarg procés que culmina aquest any. Ningú pot discutir la necessitat d’una  residència en una societat on l’esperança de vida cada cop és més alta i la natalitat més baixa, una societat que treballen els dos conjugues i necessita suport per a la cura dels més majors.

La residència és un espai de convivència i benestar que respecta la intimitat però també vol afavorir les relacions interpersonals; és un espai que vetla per la seguretat alhora que dona confort; un espai que es relaciona amb els serveis locals per aconseguir un servei efectiu i integral.

Des de l’equip de govern estem molt contents de poder comptar amb aquest servei, tot i això és cert que és un moment complicat i sabem el que han patit en altres residències de poblacions veïnes, però seguirem tots els protocols sanitaris, serem cautelosos i vetlarem sempre per la salut de les persones usuàries i treballadores.

Comparteix:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Llegeix més!

També et pot interessar