Aquesta setmana començaran les obres de renovació del parc infantil de la plaça d’Espanya

Les feines consisteixen en la substitució dels elements de joc i el canvi de la pavimentació per oferir unes instal·lacions més segures per als xiquets i xiquetes

La Regidoria d’Obres i Serveis, encapçalada per Carmen Morellà, informa que aquesta setmana s’iniciaran les feines de renovació i millora del parc infantil de la plaça d’Espanya. El projecte s’ha adjudicat a l’empresa Benito Urban per un import de 134.630€, IVA inclòs, que es finançarà al 100% través del Pla Castelló Avança de la Diputació. Les obres començaran en els propers dies i tindran un període d’execució de 10 setmanes.

Les feines consistiran en la retirada dels actuals elements, deteriorats pel pas del temps, per instal·lar-ne de nous, a més de fer la renovació del paviment de cautxú, amb una superfície total de 500 metres quadrats. Així mateix, es col·locarà una torre metàl·lica de 6,6 metres amb tres alçades diferents de tobogans tancats, una estructura amb xarxa i un carrusel adaptat per als xiquets i xiquetes amb mobilitat reduïda.

La regidora Morellà ha destacat que “el parc infantil de la plaça d’Espanya és el més gran de la ciutat i la renovació suposava una inversió molt important, per aquests motius hem decidit destinar la subvenció del Pla Castelló Avança de la Diputació a l’adequació de les instal·lacions”. Segons assenyalava aquestes feines permetran oferir un parc infantil en òptimes condicions i més segur per als xiquets i xiquetes que cada dia s’apropen per jugar.

Morellà comentava que aquestes obres es complementaran amb la millora del parc per als més petits, que està previst que s’executen durant aquest any.

Segons detallava la regidora “durant aquests últims anys, s’ha invertit en la renovació dels parcs infantils de la plaça de Sant Antoni i de l’avinguda de Castelló, a més de realitzar millores en quasi la totalitat dels parcs de la resta del municipi, com per exemple, l’actuació feta a la plaça de la Constitució”. En aquest sentit, Morellà indicava que aquest nou projecte de la plaça d’Espanya permetrà disposar d’un renovat parc infantil en la plaça més gran del municipi.

Comparteix:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Llegeix més!

També et pot interessar