Aquest dissabte dia 27, comença el Carnaval de Vinaròs

Amb gran emoció i expectació, Vinaròs es prepara per a donar inici al seu Carnaval  este dissabte 27 de gener. L’esdeveniment començarà amb una arribada espectacular de Sa Majestat Carnestoltes a les 19:00h, des de la pèrgola del  passeig Colom de Vinaròs.

L’arribada tant esperada del Rei Carnestoltes estarà acompanyada de l’espectacle  aeri “MYTHOLOGY”, on la prestigiosa companyia italiana Stardust Company ens  farà volar per arribar a l’Olimp dels Deus. Des del passeig Colom davant de l’oficina  d’Informació i turisme, els espectadors viuran una arribada èpica, immersos en una  experiència màgica que la COC invita a tots els vinarossencs a assistir.

Amb l’inici del Carnaval, dissabte nit, també tindrà lloc el sopar de gala de la  imposició de les bandes dels reis i reines del Carnaval 2024, així com la imposició de corbatins als estandarts de les 31 comparses. Una vetllada elegant i plena de  glamur amb música fins la matinada que marcarà la primera jornada del Carnaval.

La jornada de diumenge portarà una novetat destacada amb la celebració de les  reines i reis infantils del Carnaval. Els comparsers gaudiran d’un dinar especial  preparat per Vinaròs Gastronòmic, seguit de l’atorgament del Carnestoltes d’Or a la  Fundació Caixa Vinaròs. Serà un diumenge ple de diversió i alegria per als més  menuts, consolidant així el Carnaval com una festa per a totes les edats.

Amb aquesta programació, Vinaròs convida a tots a unir-se i celebrar junts la màgia  del primer cap de setmana del Carnaval 2024. Per a més informació i detalls sobre  la programació completa, podeu consultar la pàgina web oficial del Carnaval de  Vinaròs: www.carnavaldevinaros.es o en el punt de venta al mercat municipal els  dies 25, 26, 27 i 31 de gener i 1 i 2 de febrer amb horari de 11.00h a 14.00h i de  17.30h a 19.30h

Comparteix:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Llegeix més!

També et pot interessar

Peñíscola celebra el Viernes Santo

– Peñíscola celebra el Viernes Santo con la procesión de los pasos por la ciudad amurallada y gran participación Los vecinos y vecinas de la