Aprovada per Unanimitat la moció presentada per la Plataforma Ciutadana que reivindica la seua Reobertura del Cinema JJ

FOTO: Ⓒ AS.
Ahir dimarts 31 d´Agost un membre de la Plataforma per la reobertura del JJ Cinema va lleguir la moció que reivindica la seua reobertura al plenari de l´Ajuntament.
Tanmateix a la plaça de l´Ajuntament altres membres de la Plataforma lleguien aquesta mateixa moció davant una quarentena d´assistents.
La moció va ser aprovada per votació al plenari per Unanimitat de totes les forçes polítiques amb representació al consistori.

Agraïm a totes les persones que desde el primer moment vau donar suport a la Plataforma per a la Reobertura del Cinema JJ.

Han estat molts mesos de treball per arribar fins aquí. Som conscients que sense la difusió i acompanyament dels mitjans de comunicació, i les 3.374 signatures que representen la voluntat ciutadana perquè Vinaròs tingui cinema, no hauríem arribat a estar ahir a la plaça celebrant l’èxit del projecte de Reobertura del JJ Cinema.

Es tanca una etapa i se’n inicia una altra en la que caldrà continuar treballant, per tal que els nostres objectius, que són aquells pels qual la ciutadania ens ha donat el suport, es compleixin.

Moltes gracies!!

PLATAFORMA CIUTADANA PER LA REOBERTURA DEL CINE JJ DE VINARÒS

Comparteix:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Llegeix més!

També et pot interessar