Ana Besalduch és proclamada secretària general del PSPV-PSOE de la comarca de Ports-Maestrat

Besalduch destaca que les executives comarcals “son les que estan més a prop de les agrupacions locals i, per això, hem de reivindicar el seu paper per a portar a les institucions propostes que milloren la vida de la gent”

 

Vinaròs: L’Auditorium Municipal Wenceslao Ayguals D’Izco de Vinaròs ha acollit hui el congrés comarcal del PSPV-PSOE on l’alcaldessa de Sant Mateu i diputada autonòmica, Ana Besalduch Besalduch, ha sigut proclamada com a secretària general comarcal. En el seu parlament, Besalduch ha destacat que les executives comarcals “son les que estan més a prop de les agrupacions locals, les que estan més a prop de la gent i, per això, hem de reivindicar el seu paper per a portar a les institucions propostes que milloren la vida de la gent”.

 

A més a més, Besalduch ha fet referència a la necessitat que l’estructura orgànica comarcal “treballe de manera coordinada amb els òrgans locals i provincials per a millorar els resultats del partit socialista de cara a les eleccions de 2023”. “L’estructura comarcal és una estructura històrica fortament arrelada al nostre territori i que resulta un element de vertebració clau a l’hora de recollir les demandes i propostes dels seus habitants i de fer arribar iniciatives i projectes que des d’estructures superiors es porten a terme”, ha assenyalat la secretària general comarcal.

 

Besalduch ha valorat que l’objectiu principal de l’estructura comarcal és “dissenyar, coordinar, avaluar i impulsar l’acció, tant política com electoral, de tots i cadascun dels municipis que l’integren, acompanyant, assessorant i coordinant-se amb les diferents agrupacions existents dins el territori”. “I este objectiu, estarà sustentant en quatre eixos fonamentals com son: ser una comarca amb veu pròpia, on la lluita per la igualtat serà un signe d’identitat irrenunciable, obrirem nous canals de participació i farem el seguiment corresponent dels projectes estratègics comarcals”, ha conclòs.

Comparteix:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Llegeix més!

També et pot interessar