Amat: “Tenim l’hospital amb la llista d’espera més gran de la província i Guillem Alsina segueix callat sense exigir solucions a un problema que creix cada mes”

L’Hospital comarcal de Vinaròs torna a incrementar la llista d’espera i arriba als 118 dies

L’Hospital comarcal de Vinaròs ha incrementat el temps d’espera per ser intervingut quirúrgicament fins a assolir els 118 dies de mitjana al mes de juny i es converteix així en el Departament de Salut on més temps han d’esperar els pacients per ser operats.

El portaveu del Partit Popular a l’Ajuntament de Vinaròs, Juan Amat, ha lamentat que el nostre Hospital torni a ser notícia per l’increment de les llistes d’espera que condemnen els nostres veïns a ser els que més temps han d’esperar per ser operats de tota la província de Castelló”.

Amat ha recordat que “des de fa molts mesos el PP de Vinaròs denuncia la situació crítica del nostre Hospital sense que per part de la Generalitat Valenciana s’adoptin solucions. Portem més de set anys de promeses que no es compleixen i les dades mensuals només fan que empitjorar una situació que ja és crítica”.

Els populars vinarossencs han posat de relleu “el silenci de Guillem Alsina davant d’aquesta gravíssima situació. Veiem un alcalde callat, ocultant les dades, sense exigir les solucions que es necessiten a la Generalitat Valenciana i un PSPV-PSOE de Vinaròs que al ple presenta una ficció afirmant que tot funciona correctament”.

Amat ha estat contundent en afirmar “seguirem denunciant el que altres callen, perquè estem cansats que es normalitzi el que no és normal. És vergonyós que se’ns condemni a ser ciutadans de segona i que tot això es faci amb el silenci còmplice d’un alcalde, Guillem Alsina, que per protegir el PSPV-PSOE desprotegeix els vinarossencs”.

Comparteix:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Llegeix més!

També et pot interessar