Amat (PP Vinaròs): “No tindre presentat ni un esborrany del pressupost per al 2023 demostra que l’alcaldia d’Alsina està fracassada i esgotada”

El portaveu del Partit Popular a l’Ajuntament de Vinaròs, Juan Amat, ha comparegut aquest matí en roda de premsa per denunciar “la inacció del govern d’Alsina que segueix instal·lat en una comoditat impròpia d’uns governants que tinguessin aspiracions per millorar la ciutat”.

Amat ha estat contundent en afirmar que “l’alcaldia d’Alsina està fracassada i esgotada com ho demostra el fet que a mitjans del mes de gener ni tan sols han presentat un esborrany del pressupost municipal per a aquest any 2023”.

Des de les files populars el portaveu recordava que “el pressupost d’anys anteriors han estat incomplerts de forma escandalosa, però no presentar ni un primer esborrany evidencia la manca de capacitat, de gestió i d’ambició del mateix govern municipal”.

Amat ha assenyalat que “la gestió d’Alsina falla en tot, en els grans assumptes com els fons EDUSI on ja és clar que no es veurà pràcticament res de les inversions que van prometre fa set anys, però també en la gestió del dia a dia i de les petites coses que afecten la vida de molts vinarossencs”.

Finalitzava Amat lamentant que “la deixadesa amb què Alsina governa la nostra ciutat provoca la paràlisi de la nostra ciutat que veu passar el temps i les oportunitats de progressar”.

Comparteix:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Llegeix més!

També et pot interessar