Amat: “L’Hospital té dos problemes: la manca de mitjans humans i materials i un Alcalde que nega la realitat”

PSPV-PSOE i Compromís voten en contra de reclamar més Mitjans per a l’Hospital Comarcal de Vinaròs

El vot en contra dels regidors del PSPV-PSOE i Compromís a l’Ajuntament de Vinaròs van impedir al ple ordinari celebrat ahir dijous que s’aprovés la moció presentada pel Partit Popular i en què s’exigia a la Generalitat Valenciana dotar de mitjans humans i materials suficients a l’Hospital Comarcal de Vinaròs així com implantar una taula de treball per conèixer la realitat de les llistes d’espera.

El portaveu dels populars, Juan Amat, ha assenyalat que “el govern d’Alsina ha preferit tapar les vergonyes al govern de Ximo Puig abans que reclamar allò que tots els vinarossencs comproven cada dia com és la manca de mitjans humans i materials que pateix l’Hospital Comarcal de Vinaròs”.

Amat ha estat contundent en afirmar que “allò que tots els sindicats han denunciat públicament ha estat negat per l’equip de govern que, una vegada més, ha preferit defensar els interessos partidistes abans que l’interès dels vinarossencs i la necessitat de millorar un servei que, ara per ara, presenta múltiples mancances”.

Tal com va defensar el portaveu popular “és veritat que mai no hem gaudit d’un servei sanitari òptim, però també és veritat que mai no s’havia arribat a una situació tan crítica com l’actual”.

Finalitzava el portaveu dels populars remarcant que “davant un Alcalde que no aixeca la veu per reclamar allò que mereixen els vinarossencs, des del Partit Popular seguirem insistint i reclamant allò que els nostres veïns necessiten i mereixen. Un alcalde que no defensa els interessos dels seus veïns és un alcalde que no serveix”.

Comparteix:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Llegeix més!

També et pot interessar