Amat: “És vergonyós que iniciat el curs escolar a Vinaròs no hi hagi ni data d’inici perquè simplement l’Alcalde no ha fet la seva feina”

Les Escoles Municipals d’Esport sense data d’inici per un altre error de gestió de Guillem Alsina

Amat: “És vergonyós que iniciat el curs escolar a Vinaròs no hi hagi ni data d’inici perquè simplement l’Alcalde no ha fet la seva feina”

El portaveu municipal del Partit Popular, Juan Amat, ha comparegut avui en roda de premsa per denunciar que havent-se iniciat el curs escolar i estant a mitjans del mes d’octubre les Escoles Municipals d’Esport (EMIARE) segueixen sense començar la seva activitat i, el que és pitjor, sense saber quan començaran”.

Amat ha destacat que “han deixat passar els mesos sense haver licitat a temps aquest servei. Alsina i la regidora d’Esport van decidir privatitzar un servei que oferien els clubs esportius i ara veiem que no han estat capaços ni tan sols d’iniciar el servei a l’inici del curs escolar”.

Des de les files populars Amat ha assenyalat que “Alsina ha dit que vol continuar sent Alcalde però no ha dit quan pensa exercir d’Alcalde perquè veiem com els problemes a l’aula municipal de teatre, amb l’Escola d’Art, ara s’hi suma la problemàtica amb les escoles esportives municipals”.

Amat ha afirmat que “hi ha molta gent que espera l’inici d’aquestes activitats i ens pregunta com és possible que no se sàpiga ni el període de matrícula. A Benicarló van realitzar les inscripcions al mes de setembre i aquestes mateixes activitats ja estan en funcionament”.

Finalitzava el portaveu popular remarcant que “aquí ningú dóna la cara i cal que es donin explicacions als vinarossencs i s’assumeixin responsabilitats. L’Alcalde ha de sortir i explicar els motius pels quals un servei que cada any ha funcionat aquest any ja no ho fa”.

 

Comparteix:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Llegeix més!

També et pot interessar