Amat: “El deteriorament de l’Hospital augmenta alhora que el silenci de l’Alcalde socialista, que prometia a la campanya acabar amb les llistes d’espera, cada cop és més vergonyós”

 

L’Hospital de Vinaròs torna a augmentar la llista d’espera i ja és el que més en té de tota la província

Amat: “El deteriorament de l’Hospital augmenta alhora que el silenci de l’Alcalde socialista, que prometia a la campanya acabar amb les llistes d’espera, cada cop és més vergonyós”

Les dades ofertes per la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública de la Generalitat Valenciana no deixen cap mena de dubte. L’Hospital comarcal de Vinaròs continua augmentant les llistes d’espera quirúrgiques i ja s’ha convertit en l’hospital de tota la província de Castelló on més temps han d’esperar els seus pacients per ser operats.

El portaveu del Partit Popular a l’Ajuntament de Vinaròs, Juan Amat, s’ha mostrat avui contundent en afirmar que “una vegada més veiem com l’Hospital de Vinaròs empitjora les seves dades i ja és l’Hospital on les persones han d’esperar més temps per ser intervingudes quirúrgicament”.

Amat també ha recordat que “mentre el Partit Popular ha denunciat aquesta situació des de fa mesos, l’Alcalde Guillem Alsina porta callat i amagat des del principi. Actitud vergonyosa ja que és el mateix Alsina que va fer de palmer oficial de la Consellera de Sanitat aquesta legislatura celebrant a la premsa les promeses que es feien i ara, que el temps ha demostrat que tot el que deien van ser falses promeses, i que res del que van anunciar s’ha fet, calla i s’amaga. Ni el segon centre de salut que van dir s’iniciaria el 2020, ni l’heliport a l’hospital i en lloc d’això, augment de llistes d’espera i deteriorament constant de l’assistència sanitària que rebem els vinarossencs”.

El portaveu popular ha lamentat “que se segueixi donant un tracte de segona al nostre hospital i que això es faci amb la complicitat d´Alsina que anteposa els interessos del seu partit als del municipi”.

Amat ha conclòs afirmant que “a Alsina li hauria de caure la cara de vergonya després d’haver fet campanya electoral el 2019 dient que amb ell d’Alcalde s’acabaria amb la llista d’espera de l’hospital quan lluny d’això, la situació ha empitjorat notablement i continua empitjorant mes rere mes, sense que ni tan sols s’atreveixi a reclamar res per no incomodar els seus superiors”.

Comparteix:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Llegeix més!

També et pot interessar