Amat: “Amb Alsina, Vinaròs ha perdut quatre anys d’inversions i projectes de futur”

El PP destaca que “per a Alsina la prioritat era un Centre Social i un Centre d’Interpretació Turística, i ni una cosa ni l’altra”

El portaveu del Partit Popular a l’Ajuntament de Vinaròs, Juan Amat, ha assenyalat avui que “fa sis anys se’ns deia que vindrien 10 milions d’euros, ha passat el temps i no ha arribat ni mig milió d’euros i no perquè Europa no estigui disposat a donar-los sinó perquè el govern municipal de Guillem Alsina no ha estat capaç de desenvolupar projectes que permetin justificar que se’ns doni aquests diners”.

Amat recordava a l’equip de govern que “queda un any perquè s’acabi el termini per justificar els fons EDUSI i cal ser molt il·lús per pensar que seran capaços en aquests mesos de justificar 9,5 milions d’euros quan en sis anys han justificat poc més de 500.000 euros”.

El portaveu dels populars ha destacat que “va ser l’alcalde, Guillem Alsina, qui va decidir que el Centre Social havia de ser la principal obra a finançar amb els fons EDUSI, i que aquesta obra de 4,5 milions d’euros havia de ser desenvolupada íntegrament i en funcionament abans d’acabar la legislatura. Avui es neguen a dir el que sabem tots, que aquest Centre no es podrà finançar amb els fons europeus”.

Finalitzava Amat afirmant que “la gestió a l’Ajuntament de Vinaròs ha estat un desastre absolut. Hi ha hagut recursos més que de sobres per desenvolupar projectes d’envergadura com l’auditori o un poliesportiu, però el govern va dir que no i que les seves prioritats eren un Centre d’Interpretació Turístic i un Centre Social, la realitat és que ni un ni altre estan en funcionament”.

Comparteix:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Llegeix més!

També et pot interessar