Aguilella (PPCV) anuncia que amb Carlos Mazón ha arribat “la política que complix” i “dota a Vinaròs dels recursos sanitaris que exigixen les famílies”

  • El diputat autonòmic del PPCV, Salvador Aguilella, compareix al costat del primer tinent d’alcalde, Juan Amat, per a desgranar les “majors inversions sanitàries de la història” que permeten “donar solucions eficaces als problemes reals dels nostres veïns”

 

  • Aguilella anuncia la licitació del centre de salut que Vinaròs reclama des de 2017. “Al desembre de 2022, Ximo Puig va garantir que les obres haurien començat en el primer trimestre de 2023. El Govern de Carlos Mazón marca un canvi de cicle i complix”

 

  • El nou centre de salut compta amb un pressupost per a este any de 2.089.000 euros als quals cal sumar l’1.683.000 euros destinats a millorar l’Hospital Comarcal. “Hui, amb més especialistes, aconseguim donar resposta als veïns”, diu Aguilella

 

El diputat autonòmic del PPCV, Salvador Aguilella, ha comparegut hui al costat del primer tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Vinaròs, Juan Amat, per a anunciar l’arribada amb Carlos Mazón “de la política que complix” i “dota a esta ciutat dels recursos sanitaris que exigixen les famílies amb la major inversió de la història en defensa de la salut”.

Ho ha fet acompanyat dels diputats autonòmics Domingo Giner i Candela Anglés, acompanyant així mateix al president del PP local, Lluís Gandia, i posant en valor “la política que complix i dona solucions eficaces als problemes reals dels nostres veïns”.

Aguilella ha anunciat la licitació pròxima del nou centre de salut de la localitat. Una infraestructura “demandada des de 2017 i que ha sigut una mostra més dels incompliments del PSOE amb esta ciutat”. “Hui, el president Carlos Mazón garantix l’execució d’esta obra, pressupostada en 6 milions d’euros, dels quals 2.089.000 euros es reserven enguany per a licitar i iniciar la infraestructura”.

“Complirem la nostra paraula. I ho farem front als qui van vindre ací per a anunciar al desembre de 2022 que les obres començarien en el primer trimestre de l’any 2023. Ximo Puig mai va complir la seua paraula”, ha manifestat el diputat autonòmic del PPCV.

Per part seua, Juan Amat ha destacat “la urgent necessitat de disposar d’este recurs sanitari”. “Ha sigut un cavall de batalla que acumula més de mig lustre d’exigències que ara, amb un govern del Partit Popular, serà una realitat per als nostres veïns. Perquè Carlos Mazón complix”.

Més especialistes a l’Hospital Comarcal

A esta infraestructura Aguilella ha sumat la inversió a l’Hospital Comarcal de Vinaròs, al qual s’ha destinat una partida d’1.683.000 euros per a millorar els seus recursos i qualitat assistencial.

A ells “no sols sumem la inversió econòmica. Treballem per a garantir la millor qualitat assistencial recuperant la cartera mèdica que el PSOE va deixar en precari”. Una labor “compromesa amb l’enfortiment del servici que hui gaudixen els pacients en cardiologia, on després d’un any sense especialistes, hui tenim contractats dos”.

Una millora que també han notat els pacients que requerixen un radiòleg. “Hem incorporat un més en la plantilla i també s’han vist reforçades les àrees d’endocrí, on hem passat d’un especialista a dos, així com en reumatologia, que compta amb dos professionals quan abans l’atenció l’assumia un únic professional”.

Un reforç “que complix amb la paraula donada per Carlos Mazón”, tal com ha declarat Amat, “i que hui permet als nostres veïns recuperar l’excel·lència sanitària que mai haurien d’haver perdut”. I que es traduïx, a més, en la reducció de les llistes d’espera.

Tal com ha desgranat Aguilella, “hem aconseguit retallar un 35% les esperes, passant de 1.010 pacients en llistes d’espera al juny de 2023 als 659 de desembre del passat any”. “I continuem treballant. Amb fets. Complim”, ha conclòs el diputat autonòmic del PPCV.

 

Comparteix:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Llegeix més!

També et pot interessar