18 empreses i serveis de Vinaròs renoven el segell de qualitat SICTED

Es tracta d’una distinció impulsada per la Secretaria d’Estat de Turisme que reconeix l’excel·lència en l’atenció que s’ofereix als clients

Aquesta setmana el director general de Turisme Comunitat Valenciana, José Manuel Camarero, ha fet entrega a Castelló dels segells del Sistema Integral de Qualitat Turística Espanyola en Destins, SICTED, per als establiments de la província. En el cas concret de Vinaròs han sigut 18 els que han renovat o aconseguit per primera vegada aquesta distinció. Recordem que es tracta d’un reconeixement a l’esforç de les empreses, tant privades com públiques, per oferir una atenció de qualitat als clients, que al mateix temps ajuda a fer de Vinaròs una destinació turística referent.

Els establiments del municipi que han renovat el segell són els allotjaments i lloguers turístics Hotel RH Vinaròs Playa, Hotel RH Aura, Hotel Casablanca, Hotel Duc de Vendôme, Vinalux Resort, Adaptados – Alquileres Turísticos i Vinaròs Sunset. Pel que fa als bars i restaurants han sigut Restaurant La Isla, Restaurant Bergantín, Casa Peña, Rafel Lo Cristalero i Geladeria Milano. També han renovat la distinció les agències de viatges i transports Davima – Lloguer de vehicles i Viajes Halcón. Per últim, la Tourist Info Vinaròs i Vinataxi també han renovat el segell.
Cal destacar que els establiments Nou Gastrobar i Rubén Miralles han aconseguit per primera vegada el segell SICTED, que certifica el seu excel·lent tracte amb els clients.

L’alcaldessa, Maria Dolores Miralles, ha donat l’enhorabona als establiments i serveis que han fet un gran treball per a superar totes les auditories corresponents que els han permès renovar el distintiu SICTED. En aquest sentit, assenyalava que “és un esforç en favor de la qualitat per fer de Vinaròs una destinació turística referent, basada en oferir una experiència excel·lent i satisfactòria als visitants”.

Per la seua banda el director Camarero ha assenyalat que “el turista és cada vegada més exigent i compromès amb el desenvolupament d’una activitat turística responsable i sostenible” i per això ha remarcat que “l’aposta per la qualitat i la sostenibilitat, a més certificada, és ja una necessitat que farà que els turistes ens trien”. Camarero ha posat l’accent en què Turisme Comunitat Valenciana “estem plenament compromesos amb l’impuls a la sostenibilitat turística” i, de fet, “estem treballant intensament per a ser el primer destí que aconseguisca el certificat Aenor que reconega la nostra estratègia en pro del turisme responsable”.

Comparteix:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Llegeix més!

També et pot interessar