Xtri World Tour regresa a España con la cuarta edición de Hispaman Xtreme Triathlon

-La competició, única prova al nostre país d’aquest circuit internacional, reunirà esportistes de 16 països el 24 de setembre

Aquest dissabte, 24 de setembre, el circuit Xtri World Tour torna de nou a Espanya amb la qual cosa serà la 4a edició de Hispaman Xtreme Triathlon en el marc de Castelló Escenari Esportiu. Un triatló extrem de llarga distància (3,8 km / 180 km / 42 km) que comença en aigües de la Mediterrània i, després d’un exigent recorregut, aconsegueix el cim més alt de les muntanyes.

Hispaman Xtreme Triathlon pertany al circuit internacional Xtri World Tour i és prova classificatòria per al Xtri World Champioship. A més, atorga 4 slots directes per al mític Norseman. D’aquesta manera, els afortunats tindran l’oportunitat d’accedir a una inscripció sense passar pel sorteig del limitat i cotitzat contingent de dorsals de la prova noruega.

La volta a les arrels

Hispaman Xtreme Triahlon aposta per un format que torna a les arrels i valors essencials de l’esport. Una competició un contingent molt limitat de participació que, enguany, comptarà amb equips procedents de 16 països de tot el món.

Des de Peníscola fins a Vistabella

Inspirat en l’essència del triatló, Hispaman Xtreme Triathlon planteja als triatletes un repte en el qual, sempre acompanyats dels seus supporters, s’enfronten a una natació de 3,8 km a l’alba entorn de l’imponent Castell de Peníscola.

Una vegada superada la natació, el ciclisme proposa un recorregut de 180 km amb 3.500 metres de desnivell que acaba a Culla. Finalment, l’últim obstacle és la carrera a peu: una marató de muntanya (42 km) que travessa el Parc Natural de Penyagolosa fins a aconseguir l’anhelada meta a Vistabella del Maestrat, a 1.250 metres

Comparteix:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Llegeix més!

També et pot interessar