Turisme destina 100.000 euros a Peníscola per a fomentar accions de promoció de turisme cinematogràfic

El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, ha signat a Peníscola amb l’alcalde del municipi, Andrés Martínez, el conveni de col·laboració entre totes dues entitats per al desenvolupament del Pla de Promoció del Producte Cinematogràfic de Turisme de Peníscola i de la Comunitat Valenciana 2022.

Turisme Comunitat Valenciana destina 100.000 euros a través d’aquest conveni perquè l’Ajuntament duga a terme les actuacions del pla de promoció del producte cinematogràfic de turisme de Peníscola i de la Comunitat Valenciana.

El secretari autonòmic ha volgut destacar la importància de l’acord, “amb un producte tan específic com el cinematogràfic i cultural que singularitza tant a Peníscola”.

A més, ha recalcat la transcendència de Peníscola “per l’aportació de valor que li fa a tota la Comunitat Valenciana”, i ha recalcat que “Peníscola expressa de manera excepcional el que significa el turisme de ‘sol i platja’ amb la cultura, la singularitat, l’art, les experiències i la gastronomia”.

El titular de Turisme també s’ha referit a la situació turística d’aquest estiu, que “ve a demostrar la força del turisme com un fenomen imparable”. A més, al seu judici, “aquest és l’any de la recuperació, de la remuntada” i de la demostració de la capacitat del sector fidelitzar mercats després de la recuperació d’espais internacionals.

Per part seua, l’alcalde, Andrés Martínez, ha agraït a Turisme la renovació d’aquest conveni que, “ens vincula al cinema, però també en la promoció” i ha agraït a Francesc Colomer “el compromís que *tene amb Peníscola”.

Accions contemplades en el conveni

A través d’aquest acord s’impulsarà el projecte ‘Peníscola: El plató natural més gran del món’, una acció que pretén mostrar a les persones turistes els diferents escenaris de rodatge de la ciutat en una ruta senyalitzada que recorre a més del barri antic de la ciutat, també els recursos naturals com les platges o el Parc Natural de la Serra d’Irta.

Aquest projecte pretén posicionar Peníscola com un destí que no ofereix sol turisme de sol i platja. Així, agafant com a base els principals films que formen part de la ruta de Peníscola de cinema i les localitzacions d’aquests, es desenvolupa una temàtica de promoció del destí vinculada a aquests espais oberts, naturals o històric patrimonials.

En concret, mitjançant aquest conveni Peníscola realitzarà accions per a impulsar experiències de turisme vivencial, una campanya de comarqueting en premsa i mitjans especialitzats, visites guiades a persones amb discapacitat, així com material promocional del destí.

Cal destacar que entre els objectius de Turisme Comunitat Valenciana està la realització d’actuacions encaminades a l’impuls dels diferents productes i destinacions turístiques de la Comunitat Valenciana, entre els quals Peníscola ocupa un lloc destacat com un dels principals destins de Castelló.

A més, Peníscola s’ha convertit en un escenari extraordinari i excepcional de grans pel·lícules del segle XX i en l’actualitat és localització imprescindible de famoses sèries televisives, la qual cosa li atorga una enorme notorietat.

 

Comparteix:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Llegeix més!

També et pot interessar