“Trashumancia” de David Piqueras guanya el Premi de Fotografia Dones de l’Ajuntament de Peníscola

– “Tendremos un futuro” de Cristina Sánchez i “Reserva oxígen” d’Yvette de la Fuente, s’han fet amb el segon i tercer premi respectivament

– El lliurament de premis tindrà lloc en l’Edifici Sociocultulral el pròxim dia 8 de març, a partir de les 12h, en el Saló de Plens

L’àrea de Benestar social de l’Ajuntament de Peníscola ha fet avui públics els noms dels guanyadors del Concurs de Fotografia Dones que convoca amb motiu de la celebració del Dia Internacional de les Dones, cada mes de març.

“Trashumancia” de David Piqueras s’ha fet amb el Primer Premi, que està dotat amb una aportació econòmica de 300€, “Tendremos un futuro” de Cristina Sánchez i “Reserva oxígen” d’Yvette de la Fuente, s’han fet amb el segon i tercer premi, dotats amb 200€ i 100€ respectivament.

El lliurament de premis tindrà lloc en l’Edifici Sociocultural el pròxim dia 8 de març, a partir de les 12h, en el Saló de Plens, en un acte obert al públic que presidirà l’alcalde de la localitat, Andrés Martínez.
S’han valorat 115 obres d’un total de 236 rebudes, procedents de fins a una desena de països com l’Argentina, el Brasil, Colòmbia, Itàlia, Angola, Egipte, l’Iran o Moçambic.

La temàtica triada per al concurs d’enguany era la Dona i la Sostenibilitat.

“Cada any ampliem el nombre de països participants, estem molt orgulloses de la participació i continuem apostant per aquest esdeveniment que projecta l’art visibilitzant el paper de la dona en diferents àmbits de la vida” ha explicat la regidora de l’àrea, María Jesús Albiol, convidant a participar a la ciutadania del lliurament de premis, on es podran veure exposades les deu obres finalistes.

Comparteix:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Llegeix més!

També et pot interessar

Peníscola camina per la Igualtat

– Aquest cap de setmana la Ciutat a la Mar ha celebrat la seua primera “Volta a peu per la Igualtat” amb 200 participants La