Santa recull els desitjos de les i els més xicotets a Peníscola

El Magic Museum del Mag Yunke, en col·laboració amb l’Ajuntament de Peníscola, ha situat una delegació de Lapònia en ple centre històric, amb un enviat molt especial, per a recollir les cartes més esperades d’aquest Nadal.

Centenars de xiquetes i xiquets han visitat durant les dues jornades previstes, els dies 10 i 17 de desembre, l’emissari arribat des del Pol Nord, per a la recollida de cartes al Pare Noel, una iniciativa inscrita dins de la programació del Mercat de Nadal, impulsat per la Regidoria de Comerç.

“L’entorn màgic del museu ha contribuït per a crear una atmosfera preciosa en la qual tant majors com menuts han gaudit i s’han il·lusionat amb la màgia nadalenca” ha reconegut la mateixa regidora de l’àrea, Lidia Herrero, que ha valorat molt positivament aquesta col·laboració a iniciativa del Magic Museum, enfocada en les i els més xicotetes i xicotets.

Comparteix:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Llegeix més!

També et pot interessar

Peñíscola celebra el Viernes Santo

– Peñíscola celebra el Viernes Santo con la procesión de los pasos por la ciudad amurallada y gran participación Los vecinos y vecinas de la